Info Actual

Info Actual > Diverse > Vedetă ProTV, speriată să nu fie despărțită de copii
Diverse

Vedetă ProTV, speriată să nu fie despărțită de copii

Vedetă ProTV, speriată să nu fie despărțită de copii

Vedetă ProTV, speriată să nu fie despărțită de copii. Mămică a trei copii, Lavinia Petrea, a mărturisit pentru Click!, că, deși merge la serviciu, nu a acceptat în întregime vremurile pe care le trăim.

„Nu îmi este ușor și încă lucrez cu mine însămi, ca să înțeleg și să accept ceea ce ni se întâmplă. Mă pregătesc psihic pentru greul care cred că nici nu a venit încă. Respect însă, fără să clipesc, absolut toate recomandările pe care le primim din partea autorităților și specialiștilor”, a spus vedeta ProTV.

Lavinia Petrea a mai spus că lucrurl care o sperie cel mai tare este acela că aputea fi despărțită de copiii săi. „Cel mai teamă îmi este să nu ajung într-o situație în care să fiu despărțită de copii. Spre exemplu, să mă îmbolnăvesc și să fiu nevoită să stau câteva săptămâni fără să îmi văd copiii. Sunt încă mici, au nevoie de mine și le-ar fi greu să înțeleagă o astfel de situație. Și firește, mi-e frică să nu se îmbolnăvească ei.

Și eu, și soțul meu mergem la serviciu. Dar respectăm măsurile luate de angajatorii noștri pentru a reduce riscurile de îmbolnăvire. La noi, spre exemplu, s-au format echipe de lucru în ture de câte 14 zile. Nu mai interacționăm direct decât într-un număr foarte restrâns în cele 14 zile de lucru. Iar în restul timpului stăm în casă. Trebuie să respectăm aceste reguli și din respect unii față de ceilalți.