Info Actual

Info Actual > Politică > Victor Ponta: 90% dintre parlamentari habar nu au ce prevede legea
Politică

Victor Ponta: 90% dintre parlamentari habar nu au ce prevede legea

Victor Ponta este de parere ca nici daca ai fi Einstein nu ai putea sa descifrezi starea de alerta. Acesta mai spune ca “90% dintre parlamentari habar nu au ce prevede legea”

„Eu am făcut ceva. Am votat împotriva acestei legi. Nu doar am stat să critic că nu este bună legea. Am încercat să conving și alți parlamentari să voteze împotrivă, spunându-le cumva cu alte cuvinte că această lege nu îi ajută deloc pe oameni. Mă refer la starea de alertă. Este atât de complicată încât nu o înțelege nimeni. Nu am înțeles-o noi, parlamentarii. Vreau să facem un pariu și îl câștig sigur.

90% dintre parlamentari habar nu au ce prevede legea. Au votat-o cum a zis partidul. Dacă veți chema parlamentarii de Constanța, care au votat legea și îi întrebați toate prevederile o să vă spună: „nu le știm, domnule!”, a declarat ponta pentu replicaonline.ro.

Legea a venit luni, făcută peste noapte. La Senat s-au făcut vreo 100 de amendamente, iar la Camera Deputaților s-au făcut 300 de amendamente. Nici dacă ești Einstein nu poți să înțelegi 400 de amendamente.

Dacă nu le înțelege deputatul care le-a votat, atunci cum le impunem noi asupra omului, care nu este nici deputat, nici jurist și îi mai dăm și sancțiuni”, a mai declarat Victor Ponta, potrivit Dcnews.