Info Actual

Info Actual > Showbiz > Victor Socaciu, umilit în fața tuturor. Ce a dezvăluit Marina Almășan despre fostul soț
Showbiz

Victor Socaciu, umilit în fața tuturor. Ce a dezvăluit Marina Almășan despre fostul soț

Victor Socaciu, umilit în fața tuturor. Ce a dezvăluit Marina Almășan despre fostul soț

Victor Socaciu, umilit în fața tuturor. Ce a dezvăluit Marina Almășan despre fostul soț. Adevărul a fost spus într-un interviu realizat de impact.ro.

În interviul realizat pentru sursa citată, Marina Almășan, vedeta TVR, a vorbit despre relația fiului ei cu fostul soț, Victor Socaciu, dar și despre recentul scandal iscat la TVR, privind veniturile lui Mircea Radu, și în urma căruia Marina și-a pus în joc locul de muncă.

Redăm interviul realizat cu Marina Almășan:

În 30 de ani de carieră ai avut numeroase războaie de dus în televiziunea publică. Ultimul scandal, cel în care ți-ai spus opinia deschis în legătură cu Mircea Radu, a agitat apele foarte tare în instituția în care lucrezi. În ce relații ești acum cu cei din conducere? Vor fi repercusiuni?

Îmi iubesc foarte mult televiziunea (de aceea nici n-am trădat-o niciodată – spre stupoarea unora – în acești, iată, deja 30 de ani!). Războaiele mele nu au fost niciodată duse cu instituția, ci mereu doar cei care își bat joc de “casa mea nr. 2” și de “familia mea nr. 2”. Tu nu ți-ai apăra casa și familia? Spiritul meu justițiar mi-a dat mereu de furcă, nu am reușit niciodată să fac pact cu diavolul și nici să ascund gunoiul sub preș sau să fiu părtașă la așa ceva. Încă mă consider un om liber și nu cred că trebuie să mă aștept la repercusiuni, pentru simplul fapt că mi-am spus o opinie. Care în niciun caz nu era îndreptată împotriva Televiziunii Române, ci dimpotrivă. În concluzie, sunt încă vie, muncesc cu același devotament pentru TVR, rămân același om loial Televiziunii Române și sunt gata oricând să pun umărul la reconstruirea ei din temelii.

Almășan, despre posibila relație cu omul de afaceri georgică Cornu: „Vă voi anunța numai atunci când în viața mea personală se vor întâmpla schimbări spectaculoase”

Ai o relație cu omul de afaceri Georgică Cornu. Te gândești la căsătorie? Ai mai face acest pas?

Mi-am jurat că nu voi mai vorbi niciodată despre viața mea privată, pentru că, de câte ori am făcut confesiuni, m-am trezit cu ele răstălmăcite. Vă voi anunța numai atunci când în viața mea personală se vor întâmpla schimbări spectaculoase. Îmi doresc ca interesul publicului față de mine să-și aibă sorgintea în ceea ce fac, ca om de televiziune și scriitor, și nu în iubirile pe care le am sau în războaiele pe care le duc, cu unii și alții.

Marina Almășan, dezvăluiri despre fiul ei și despre cum i s-a schimbat viața, în pandemia de coronavirus
Care este acum relația fiului tău, Victoraș, cu tatăl lui? Au lăsat în urmă resentimentele?

Vedeta TVR se ține departe de persoanele toxice și de energiile negative

“Victoraș” este acum un “Victor”, în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită. Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață.

Ți-a schimbat pandemia de coronavirus viața? Sunt multe persoane publice care contestă purtarea măștii și măsurile impuse de autorități. Tu de ce parte a baricadei ești?

Virusul ăsta ne-a întors tuturor viața cu fundul în sus. Ne-a luat unele, ne-a oferit altele. Desigur că pierderile sunt mai mari decât “câștigurile”. Depărtarea de prieteni, simplificarea cruntă a vieții de zi cu zi, amputarea pasiunii mele de a călători prin lume – iată doar câteva din minusuri – în ceea ce mă privește.

Dar am marcat și câteva “câștiguri”. Statul în casă și munca la domiciliu – pe care le-am exersat din plin – m-au determinat să cuceresc niște teritorii pe care, până mai deunăzi, le simțeam “ermetice” pentru mine. Cum ar fi editarea video. Dacă mai durează mult pandemia, mă voi specializa și în a filma și, cine știe, poate voi deveni, în final, un “one man show” și îmi voi putea produce singură toate materialele video! În plus, am scris mult, am apucat chiar să lansez o carte (când încă evenimentele, fie ele și cu maxim 100 de participanți, erau permise) și mi-am filmat în vară, împreună cu echipa mea minunată, întregul nou sezon al emisiunii. Deci, ce nu ne-a omorât, iată, ne-a întărit!

Legat de teama de coronavirus, așa cum am mai anunțat în spațiul public, nu mă tem neapărat de virusul în sine, ci de incapacitatea sistemului sanitar românesc de a ne ajuta, în cazul îmbolnăvirii cu o formă gravă. De aceea, prefer să mă feresc cât pot, mă sufoc și eu, cot la cot cu ceilalți, îndărătul măștii și respect cam toate măsurile indicate de medici. Dar, din păcate, sunt conștientă că totul este o loterie și, oricât de mult ne-am feri, la un moment dat tot îi vom cădea pradă blestematului de virus.