Info Actual

Info Actual > Politică > Viorel Cataramă, mesaj după ce s-a infectat voit cu noul virus: „Mi-a crescut temperatura…”
Politică

Viorel Cataramă, mesaj după ce s-a infectat voit cu noul virus: „Mi-a crescut temperatura…”

Viorel Cataramă, om de afaceri și politician român, în vârstă de 65 de ani, s-a autoinfectat cu noul virus din China din dorința de a demonstra că este imun la Covid-19. Dar, conform doctorulzilei.ro, afaceristul prezintă deja simptome ale infectării cu virusul.

„Nu m-am testat încă. M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păți nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbulești este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu. M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbușim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toții și în proporție de peste 95% nu vom avea nimic649. Statul va trebui să se ocupe de persoanele vulnerabile și nu să ne aresteze pe toți la domicliu, să nu ne lase să muncim și să ne ia drepturile și libertățile fundamentale”, spune Viorel Cataramă pentru Antena3.

„Protestez împotriva unor legi strâmbe în România. Situația este extrem de gravă, nu putem să mai falimentăm România! Următoarele zile sunt decisive. Eu am anumite simptome. Sper să nu pățesc nimic ca să pot să demonstrez că nu pățesc nimic”, mai spune afaceristul.

Viorel Cataramă se va testa după 14 zile, dar deja are temperatură mare și simte o apăsare în piept.

„Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieși din mine așa cum a intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos.Voi face testul după 14 zile”, spune Viorel Cataramă, mai scrie aceeași sursă.