Actual

Volumul „În căutarea lui Hitler în America de Sud”. Controversă istorică și secrete

Volumul „În căutarea lui Hitler în America de Sud”. Controversă istorică și secrete

În ceea ce privește moartea lui Hitler, există o dispută istorică. Se pare că acesta nu s-a sinucis în 1945. Liderul a fugit în Argentina. Istoria este plină de secrete. Pentru a afla mai multe și a face o incursiune în trecut, citește volumul „În căutarea lui Hitler în America de Sud”.

Moartea oficială a lui Hitler – după ce s-a sinucis împreună cu soția sa Eva Braun, cu care se însurase doar cu câteva ore mai devreme – a fost acceptată ca adevăr absolut despre sfârșitul liderului celui de-al Treilea Reich, în urma unei investigații simpliste și discutabile efectuată de maiorul Trevor-Roper de la serviciile de informații britanice.

Controversă istorică și secrete

Nimeni nu a știut niciodată însă cu adevărat ce s-a întamplat în buncărul din Berlin, pe data de 30 aprilie 1945, ora 15.30: nu s-a găsit arma sinuciderii, nici cartușe de gloanțe sau urme de praf de pușcă la locul faptei și nici vreo fotografie cu Hitler mort. Descoperă o altă perspectivă asupra morții lui Hitler din paginile volumului „În căutarea lui Hitler în America de Sud” scrisă de jurnalistul argentinian Abel Basti și editată de Editura Evenimentul și Capital.

Cartea, recomandată de revista Evenimentul Istoric, oferă dovezi, dezvăluiri, documente desecretizate și mărturii care detonează versiunea tradițională a morții Fuhrer-lui: acesta nu ar fi murit în 1945 la Berlin, ci a ajuns în Argentina după o lungă călătorie cu submarinul.

„În căutarea lui Hitler în America de Sud”, autor Abel Basti, poate fi achiziționată pe www.edituradecarte.ro/produs/in-cautarea-lui-hitler-in-america-de-sud/

Să afirmi că Adolf Hitler a trăit în Argentina – ceea ce presupune să crezi că a fugit din Europa și că nu s-a sinucis în Berlin – poate să se dove­dească o îndrăzneală obraznică, exceptând cazul în care argumentele care sunt oferite pentru a veni în sprijinul acestei afirmații temerare sunt fundamentate și posedă o greutate care să fie în stare să pună sub sem­nul întrebării versiunea oficială: Hitler a murit pe 30 aprilie 1945, la orele 15.30, cu un glonte în tâmplă, în buncărul din Berlin.

În căutarea lui Hitler în America de Sud

Ce dovezi sunt prezentate în volumul „În căutarea lui Hitler în America de Sud”, pentru a demonstra că liderul celui de-al Treilea Reich a supraviețuit războiului?

În principiu, confesiunile diverșilor martori. În acest sens, este surprinzător numărul de persoane care au pus la dispoziție informații despre Hitler – aproape treizeci – și concordanțele declarațiilor acestora, deși nu se cunoșteau între ele, mai ales având în vedere că niciunul dintre cei intervievați nu auzise înainte cele dezvăluite de ceilalți. Aceste depoziții au fost obținute de-a lungul an­ilor atât în Argentina, cât și în Paraguay.

Apoi, dincolo de aceste declarații sugestive, trebuie scos în evidență numărul de documente oficiale decla­sificate (ceea ce implică faptul că există altele la care accesul este limitat sau sunt secrete) care pomenesc despre un Hitler aflat în viață după anul 1945, anul „morții lui oficiale” în Germania în urma unei sinucideri.

„Cazul Hitler” a fost închis de FBI la începutul anilor șaizeci, așa cum a dezvăluit un agent al respectivului serviciu de informații, și, în conformi­tate cu investigația realizată, în special cu contribuția unui militar brazilian, Führerul a murit în vara lui 1971. Acest martor pretinde că ar fi fost în cripta lui Hitler împreună cu alți patruzeci de „privilegiați” din întreaga lume, cei cărora li s-a acordat această magnifică „onoare”.

Descoperă toate dovezile despre ipoteza că Hitler nu ar fi murit în 1945 în volumul „În căutarea lui Hitler în America de Sud”, autor Abel Basti, care poate fi achiziționat aici: www.edituradecarte.ro/produs/in-cautarea-lui-hitler-in-america-de-sud/