Lifestyle

What’s Up, anunț teribil: Sper să mă întorc bine

What’s Up, anunț teribil: Sper să mă întorc bine

Marți, în cadrul unei emisiuni de televiziune, What’s Up a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave, și va lua o pauză de la viața artistică.

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, What’s Up, pe numele său Marius Marian Ivancea, a făcut o dezvăluire neașteptată despre starea lui de sănătate, în ciuda faptului că este foarte discret în ceea ce privește viața lui personală.

What’s Up, anunț teribil

Cântărețul a spus că are inima foarte mărită, iar primele cauze sunt stresul, oboseala și lipsa somnului, lucru pentru care va lua o pauza lungă de la cântat pentru a sta internat.

„Ideea e următoare, îți zic ceva ce nu am spus nimănui, e prima oara când zic asta, nu știu cât mai stă What’s Up printre noi. Știu că sună urât, dar o fac ca la știri. De la 14 ani am stat pe drumuri, am alergat și dorm câte trei ore pe noapte de când mă știu. Nu prea dorm pentru că mă stresez”, a spus artistul.

”Sper să mă întorc bine”

„Am făcut niște analize și mi-au spus că am inima mărită, nu că mărită, la limita superioară. Pun patos în tot ce fac și dorm prea puțin. Și mi-au zis că pocnește inima. O să fug un pic prin Europa, nu vă zic unde, am găsit un spital care poate să mă ajute și să îmi revin. Trebuie să iau o pauză, voi pleca pe 29 luna asta și ne vedem pe 8 februarie, când sper să mă întorc bine”, a mai adăugat What’s Up, potrivit România TV.