Info Actual > Showbiz > What’s Up rupe tăcerea! Ce a spus artistul la doi ani de la divorț
Showbiz

What’s Up rupe tăcerea! Ce a spus artistul la doi ani de la divorț

What’s Up rupe tăcerea! Ce a spus artistul la doi ani de la divorț

What’s Up rupe tăcerea! Ce a spus artistul la doi ani de la divorț, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, fostul său naș de cununie. Acesta l-a îndemnat pe cântăreț să-i ceară iertare fostei sale soții, Simina, care se fla și ea în culise.

What’s Up rupe tăcerea!

În anul 2009, What’s Up și Simina au divorțat cu mare scandal, dar acum s-au împăcat și sunt prieteni. Cântărețul i-a cerut iertare fostei sale soții public, pentru tot ce i-a făcut rău în timpul relației.

„Fosta mea soție, mă bate nașu la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită. Nu-l mai lua pe nașu de naș, că e nașul meu”, a spus artistul.

What’s Up se iubește cu Alice Badea

La doar câteva luni de la divorț, What’s Up și-a refăcut viața. Artoistul a afirmat că se iubește cu Alice Badea, colega lui de scenă. Nici relaţia lor nu a fost doar roz, au avut loc şi episoade de violenţă, când tânăra a apelat Poliția, spunând că partenerul său a devenit violent. Acum, însă, lucrurile merg foarte bine între ei, cel puţin aşa susţin ei.

What’s Up şi-a cerut iubita de soţie la 33 de zile de la prima întâlnire

What’s Up şi-a cerut iubita de soţie la 33 de zile de la prima întâlnire. Alice este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, colaborând cu mai multe vedete din România.

Artistul a decis să o ceară î căsătorie pe iubita lui, Alice la o lună de relație. Cei doi au marcat evenimentul nu pri tradiționalul inel de logodnă, ci și-autatuat fiecare câte un fluture pe inelar, simbol al dragostei lor.

„La 33 de zile de când ne-am cunoscut, am întrebat-o (avea 33 ani) «vrei să fii soția mea pe viață»? Ne-am făcut tatuaje fluturași amândoi pe deget. Nu m-a ținut niciodată un act împreună ce cineva. Noi am simțit că ne poate lega ceva, am făcut fluturașul ăsta, care e fragil ca dragostea”, a mărturisit solistul, potrivit România TV.