Info Actual > Ezoteric > Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă!
Ezoteric

Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă!

Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă!

Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat previziunile sale pentru nativii unei zodii. Iată sfatul important pe care îl primesc la începutul lui Martie.

„Soarele este în casa a doua, face acele careuri cu Nodul Sud și Nodul Nord. Aveți grijă la banii pe care îi cheltuiți pentru voi și banii pe care îi cheltuiți pentru alții, am mai zis la cineva asta. S-ar putea să vă doriți să fie bine pentru toată lumea, să salvați lumea, să salvați umanitatea, să aveți grijă de toți prietenii. Nu!

Astrolog: Aveți voi grijă de voi zilele acestea

Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Ia, mai aveți voi grijă de voi zilele acestea, adică cheltuiți pentru voi, sau nu cumpărați un lucru pentru voi gândindu-vă că o să ajute și pe alții. Vă cumpărați o carte gândindu-vă că o citiți și altcuiva. Nu! Cumpărați-vă cartea doar pentru voi zilele acestea”, spune Daniela Simulescu despre Vărsătorii zodiacului și despre cei cu ascendentul în această zodie.

Cum sunt vărsătorii?

Vărsătorii au o personalitate puternică și atractivă. Acest nativ este prietenos și grijuliu. Este cinstit și total loial, original și strălucitor. Un varsator este independent și intelectual. Le place să lupte pentru cauze bune, visează și planifică un viitor fericit, învață din trecut, prieteni buni și se distrează.

Există două tipuri de vărsători: unul este timid, sensibil și răbdător. Celălalt tip este luxuriant, plin de viață și poate ascunde adâncurile personalității tale sub un aer frivol.

Ambele tipuri de vărsători au o forță foarte puternică de convingere și adevăr și sunt atât de sinceri încât știu să-și schimbe opiniile dacă dovezile par să arate contrariul a ceea ce credeau înainte.

Vărsătorii pot vedea ambele părți ale unei discuții contradictorii, acest lucru făcându-le una dintre cele mai tolerante și nejudecătoare semne din întregul zodiac. Ei sunt deschiși la adevăr și sunt dispuși să învețe de la toată lumea.