Social

10.000 de euro de la stat! Cum pot fi foloșiți banii

datoria externă Creditul Fermierului salariul lunar BANI, euro, sursa foto pixabay 660 e milioane de euro 10.000 de euro
sursa foto: arhiva companiei

Ministrul Proiectelor Europene, Adrian Câciu, dezvăluie un proiect inovator dedicat implementării panourilor fotovoltaice, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Detaliile privind criteriile de eligibilitate și valoarea voucherelor, însoțite de alte avantaje semnificative, sunt prezentate în comunicatul oficial. Se dau 10.000 de euro.

Această inițiativă are ca scop acordarea de fonduri din partea statului român pentru locuitorii casnici. Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene evidențiază importanța stabilirii unor condiții specifice pentru cei care vor beneficia de acest grant.

„Valoarea unui voucher pentru panouri fotovoltaice este de până la 25.000 de lei, este echivalentul a 5 kilowați. Acest voucher de 25.000 de lei pentru panouri este însoțit de încă un voucher de – 25.000 de lei pentru capacitate de stocare, pentru baterii. Deci 50.000 de lei (în total – n.r.), 10.000 de euro pentru o gospodărie” a spus ministrul Câciu, potrivit Playtech.