Lifestyle

De la groapa de gunoi de la Glina, pe podiumurile din New York

De la groapa de gunoi de la Glina, pe podiumurile din New York

De la groapa de gunoi de la Glina, pe podiumurile din New York.

Adina Georgiana Popovici are 14 ani și a devenit celebră după ce Libertatea a prezentat cazul familiei sale. Fetița trăia, alături de familia sa, lângă Gropa de gunoi de la Glina. Adolescenta a mărturisit pentru sursa citată că viața i s-a schimbat după ce a participat la o ședință foto pentru revista VIVA. În viața Adinei s-au întâmplat mulkte lucruri frumoase în ultimul timp.

O mai ții minte pe Adina, fetița de la Glina, care trăiește lângă ...

„De curând, am plecat de acasă pentru trei săptămâni, timp în care am fost implicată într-o tabără de Modelling, construită ca o emisiune pentru copii și adolescenți pe YouTube – It girls reality show. Nu mi-am văzut frații și mama, dar am învățat o mulțime de lucruri noi și interesante.

Am avut cursuri de beauty și îngrijire a tenului, a părului, a dinților. Am avut prezentări de modă și ședințe foto pentru designeri români. Am luat lecții de bune-maniere, dicție, mimică și gestică.

Am învățat cum să am grijă de conturile mele de social media, cum să dau interviuri, șamd. Altfel, în afara vieții de modelling, am o viață normală, ca orice copil de 14 ani. Sunt un copil normal. Mă uit la televizor, mă joc cu frații mei, citesc, mă uit la seriale, fac tiktokuri”, a declarat Adina.

Dorințele puștoaicei de 14 ani sunt deja mult mai sofisticate decât clasicele „Vreau un telefon” sau „Aș vrea un laptop” sau „Aș vrea o pereche de blues jeans de firmă”.

Adina, "păpuşa de la Glina": drumul de la sărăcie la statutul de ...

Adina Georgiana Popovici a mărturisit că își dorește foarte mult să ajungă la New York Fashion Week, de unde a primit o invitație de a defila, în februarie, 2021.  Puștoaica a apărut deja a apărut deja în paginile unor reviste faimoase și a defilat pe podiumurile prezentărilor de modă.

„Îmi doresc să pot ajunge în Februarie 2021 la New York Fashion Week, unde am fost invitată să defilez pentru branduri americane alaturi de alți copii din agenția It kids USA. În privința viselor, mă inspirăm mult modelele de vârsta mea, care deja sunt foarte cunoscute.

De exemplu, Andreea Costache are 16 ani și a câștigat deja titluri importante de Miss cum ar fi Miss Planet 2019 în Bulgaria, Best Top model în 2018 în Georgia și multe altele. Îmi doresc să fiu la fel de bună ca și ea. Să pot cuceri toate scenele lumii”, a mai spus adolescenta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *