Lifestyle

Gina Pistol și Smiley au confirmat! „Vom avea o fetiță”

Gina Pistol și Smiley au confirmat! „Vom avea o fetiță”

Gina Pistol și Smiley au confirmat! „Vom avea o fetiță”.

Smiley și Gina au făcut marele anunț printr-un video postat pe contul de You Tube și pe conturile personale de Instagram. După o relație de trei ani, simpatica prezentatoare de la Antena 1 va deveni mămică. Surpriza este cu atât mai mare cu cât doctorii îi spuseseră că șansele ca ea să rămână însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine.

În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră” a spus Gina Pistol.

VIDEO Smiley şi Gina Pistol au confirmat că vor deveni părinţi şi au vorbit în premieră despre relaţia lor: „Nici nu am îndrăznit să mă bucur“

Smiley: „Voi fi victimă sigură”

Cei doi au dezvăluit că vor avea o fetiță. Gina a glumit spunând că își va numi fetița Regina.

„E gluma mea preferată. O va chema Regina Maria. Are și puțin de Gina în el”, a spus aceasta printre zâmbete.

Smiley, pe de altă parte, s-a declarat copleșit de vestea frumoasă.

„Nu pot încă să procesez ideea că voi avea o fetiță. Voi face totul pentru copilul meu. Mi se pare că tații de fete sunt vitime sigure. Adică, e diferit să fii tată de fată față de tată de băieți. Cu băieții poți să îți arăți puțin și latura autoritară. Cu fetele, însă, ești victimă sigură”, a spus cântărețul.

„Am fi vrut să dăm noi vestea rudelor și prietenilor noștri”

Smiley și Gina au vorbit și despre momentul în care au aflat vestea cea mare și au dezvăluit motivul pentru care au preferat să țină sarcina în secret până în acest moment. Aceștia regretă că nu au fost ei cei care să anunțe vestea cea mare rudelor și prietenilor și nu înțeleg cum s-a „scurs” informația în presă. Au vrut, însă, să fie siguri că totul este OK cu sarcina Ginei.

„Vom deveni părinți. Încă procesez informația, conștientizez acum că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei, încep să conștientizez că trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb programul, dar cred că cele mei multe schimbări vor veni în viața Ginei, a spus Smiley.