Info Actual

Info Actual > Showbiz > Primele imagini de graviduță cu Gina Pistol! Smiley e în culmea fericirii. FOTO
Showbiz

Primele imagini de graviduță cu Gina Pistol! Smiley e în culmea fericirii. FOTO

Primele imagini de graviduță cu Gina Pistol! Smiley e în culmea fericirii. FOTO

Primele imagini de graviduță cu Gina Pistol! Smiley e în culmea fericirii.

Cu toate că sunt două dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, despre relația lor nu se cunoaște aproape nimic. După mai bine de trei ani împreună, timp în care nu apăruseră împreună în poze, în mod public, Smiley și Gina Pistol abia au început să vorbească despre relația lor.

Recent, a apărut zvonul că Gina Pistol ar fi însărcinată, dar cei doi nu au confirmat sau infirmat nimic. Zilele trecute, însă, cei de la Click! au reușit să-i fotografieze pe Smiley și Gina Pistol în timp ce ieșeau de la o clinică de obstetrică ginecologie din Capitală. Pentru a-și ascunde burtica de gravidă, Gina Pistol a îmbrăcat o rochie roșie, înflorată.

Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă. Gestul făcut de vedetă  nu mai lasă loc de îndoieli FOTO - WOWBiz

Totuși, rotunjimile i se puteau zări, semn că a trecut de primul trimestru de sarcină. Viitorii părinți au petrecut ceva timp în cabinetul medicului, iar Ginuța a preferat să poarte masca de protecție chiar și când a ieșit din clădire și s-a îndreptat spre mașină.

Surse din apropierea lor lor au confirmat, în urmă cu o lună, că Gina ar fi însărcinată în trei luni, iar acum au apărut și primele imagini cu Gina Pistol în postura de viitoare mămică. Vezi imaginile, AICI.

După câte se pare, în luna martie a anului următor, Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți.

De ce a ales Gina a ales să facă un copil la 38 de ani?

În primul rând pentru că a deveni mamă înseamnă responsabilitate, după cum a mărturisit chiar vedeta într-un interviu pentru Viva, în urmă cu câțiva ani. În al doilea rând, pentru că un copil trebuie să crească într-o familie, cu ambii părinți prezenți.

„Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul.

E foarte important ca un copil să aibă ambii părinți. Mama pentru mine este ca o soră mai mică. Când am luat deciziile au fost pentru că așa am vrut eu. Eu iau deciziile pentru mine. Dacă eu greșesc este dreptul meu să greșesc. Omul are voie să greșească. Întotdeauna am ales ce am simți”, mărturisea în urmă cu câțiva ani Gina Pistol.