Lifestyle

2021, anul despărțirilor! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus ADIO!

2021, anul despărțirilor! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus ADIO!

În urmă cu câteva ore, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au anunțat fanii că s-au despărțit! Cei doi actori au postat un filmuleț pe o rețea de socializare, în care le-au spus urmăritorilor săi că drumurile lor s-au separat.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează un cuplu. Frumoasa actriță din „Sacrifiul” și fostul ei iubit au făcut niște dezvăluiri emoționante pe rețelele de socializare. Aceștia au mărturisit că de când au luat această decizie, mai exact de trei săptămâni, plâng încontinuu, dar spun că așa este mai bine pentru amândoi.

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, au spus Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe o rețea de socializare.

După 9 ani de relație, cei doi îndrăgiți actori au hotărât să meargă pe drumuri separate, dar au spus că vor rămâne prieteni și se vor susține.

Cu siguranță, această veste va uimi pe toată lumea! Cei doi au povestit că decizia de a se despărții a fost luată de comun acord și spun că nici lor nu le vine să creadă că s-a ajuns în această situație.

Ce făcea Vlad Gherman înainte de a anunța această tristă veste

Vlad Gherman a publicat un clip video pe o rețea de socializare, cu puțin timp înainte de a anunța despărțirea de Cristina Ciobănașu, unde stătea în fața unui șemineu în care ardea focul, iar pe fundal era o piesă tristă care avea legătură cu vestea pe care urmau să le-o spună tuturor fanilor săi.

”Acum văd foc înauntrul muntelui / Văd foc arzând copacii / Si văd foc, suflete pustii, / Vad foc, sânge în vânt / Și sper că-ți vei aminti de mine.”, sunt câteva dintre versurile uneia dintre piesele lui Ed Sheeren, traduse în limba română, potrivit Spynews.