Info Actual

Info Actual > Showbiz > A avut șocul vieții. „M-am lovit de picioarele unui mort”
Showbiz

A avut șocul vieții. „M-am lovit de picioarele unui mort”

A avut șocul vieții. „M-am lovit de picioarele unui mort”

A avut șocul vieții. „M-am lovit de picioarele unui mort”. Într-un interviu acordat DCNews, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cel mai mare vis al său devenit realitate. Vedeta a povestit cum a avut șocul vieții sale, chiar la prima sa ieșire pe teren, ca ziarist.

Primul vis împinit

523„Primul vis împlinit a fost acela de a lucra în presă. Asta mi-am dorit din clasa a V-a. Am început la un ziar din Iași, „24 de ore”, și la primul meu reportaj, m-am dus la Muzeul Literaturii Române. Și când am intrat era semiîntuneric, era o persoană depusă, un scriitor care decedase. Și m-am lovit cu pieptul de picioarele lui. El era într-un sicriu, nu era nimeni. M-am speriat, a fost primul șoc, dar ăsta a fost primul vis împlinit, să lucrez în presă”, a răspuns Adriana Bahmuțeanu.

Cel mai frumos eveniment

„Am în fiecare zi evenimente frumoase. Dar cel mai și cel mai frumos… La fel, când mi s-au născut copiii, când le-am făcut petrecerile. Fiecare zi e frumoasă, nu am neapărat unul singur, am multe”, a spus vedeta.

Cel mai mare viciu

Adriana Bahmuțeanu a mai spus, printre altele, că cel mai mare viciu al său e fumatul. Dar că nu este încă foarte sigură că vrea să scape de el.

„Da, am un viciu, dar se zice că suma viciilor trebuie să fie constantă. Fumez și vreau să mă las de fumat. Din păcate nu lupt foarte tare, pentru că eu de fapt nu vreau să mă las de fumat. Dar într-o bună zi cu soare o să renunț la fumat. Încă nu a venit ziua aia. Știu că e un viciu, știu că nu e bine, dar încă îmi place să fumez, recunosc”, a încheiat Adriana Bahmuțeanu.