Info Actual > Showbiz > A devenit mămică pentru a doua oară! Cântăreața este în al nouălea cer: Suntem foarte fericiți
Showbiz

A devenit mămică pentru a doua oară! Cântăreața este în al nouălea cer: Suntem foarte fericiți

A devenit mămică pentru a doua oară! Cântăreața este în al nouălea cer: Suntem foarte fericiți

A devenit mămică pentru a doua oară! Cântăreața este în al nouălea cer. Artista Cardi B a născut al doilea copil al rapperului Offset.

Cuplul a dezvăluit nașterea la câteva zile după ce s-a produs, deoarece micuțul a venit pe lume pe data de 4. Nu au fost văzute imagini ale fericitului eveniment până acum, când ambii au publicat imagini în spital, ținând copilul în brațe.

Un reprezentant al Cardi B a declarat pentru TMZ în numele cuplului: “Suntem foarte fericiți să ne întâlnim în cele din urmă cu fiul nostru. Familia și prietenii lui îl iubesc deja foarte mult și suntem dornici să-l prezentăm celorlalți frați ai săi”.

Cardi B și-a născut copilul sâmbătă la un spital din zona New York. Este căsătorită din 2017 cu rapperul Offset, cu care are deja o fiică pe nume Kulture Kiari Cephus, care s-a născut în 2018.

Pentru Kiari Kendrell Cephus, mai bine cunoscut sub numele de Offset, acesta este al cincilea copil, întrucât a mai avut trei din relațiile anterioare. El a postat o fotografie drăguță a lui Cardi B, care se relaxează pe patul de spital, în timp ce îi ține bebelușii pe pieptul ei gol.

Cardi B anunțase că va deveni mamă pentru a doua oară

Deși cuplul a avut parte de urcușuri și coborâșuri, inclusiv o cerere de divorț în toamna trecută, s-au împăcat până în noiembrie și s-au bucurat de o vacanță romantică de Ziua Îndrăgostiților.

Cardi B a anunțat că așteaptă al doilea copil cu rapperul Offset, în Iunie, în timpul BET Awards. Kulture Kiari, primul copilul al cuplului, este gata să devină o soră mare!

Cardi B a vorbit despre faptul că fiica ei de 2 ani se pregătește să preia rolul de soră mai mare prin intermediul unei postări emoționante pe Instagram, împărtășind că nu are nicio îndoială că Kulture va fi un model excelent.

Reflectând asupra propriei relații cu sora mai mică Hennessy Carolina, artista în vârstă de 28 de ani – care și-a anunțat sarcina duminica trecută, în cadrul BET Awards – a scris un mesaj în dreptul unei fotografii din maternitate cu Kulture.

„Știu doar că acești doi se vor iubi atât de mult și ceartă atât de mult, deoarece sunt la distanță de 3 ani … la fel ca mine și Henny 😩. ”