Diverse

A murit Călin Doboș, medicul vedetelor. Bianca Drăgușanu e în stare de șoc

A murit Călin Doboș, medicul vedetelor. Bianca Drăgușanu e în stare de șoc

Un grav accident de circuație de pe podul Basarab i-a adus sfârșitul unuia dintre medicii cunoscuți din România. Medicul Călin Doboș, știut din media și ca „doctorul vedetelor”, s-a izbit de un stâlp cu motocicleta. Inițial s-a spus că a fost spulberat de un șofer și proiectat direct în stâlp. Motocicleta a ajuns la zeci de metri.

Medicul avea un băiat de 19 ani

Pe de altă parte, autoritățile spun că medicul ar fi fost cel care ar fi pierdut controlul motocicletei și ar fi ricoșat în stâlp, iar loviturile i-ar fi adus sfârșitul. Medicul Călin Doboș avea 48 de ani, era căsătorit și era tatăl unui băiat de 19 ani. Printre divele care au trecut pragul cabinetului său s-au numărat Bianca Drăgușanu, Elena Ionescu, Cristina Spătar, Claudia Ghițulescu, regretatul Răzvan Ciobanu, Andreea Tonciu, Raluca Podea, Nicoleta Luciu.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

„Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Cu câțiva ani în urmă, medicul a avut mult de suferit pentru uciderea din culpă a unei paciente. El a primit trei ani de închisoare cu executare și suspendarea dreptului de liberă practică pentru o perioadă de patru ani. Familia femeii a cerut despăgubiri de 1 milion de euro.

Bianca Drăgușanu, în lacrimi

După ce a auzit de această nenorocire, Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații pentru Click. ”A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul, meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.