Info Actual

Info Actual > Showbiz > A murit. Durerea lui Gabriel Cotabiță este fără margini
Showbiz

A murit. Durerea lui Gabriel Cotabiță este fără margini

A murit. Durerea lui Gabriel Cotabiță este fără margini

A murit. Durerea lui Gabriel Cotabiță este fără margini. În această dimineață, cântărețul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. Acesta și-a anunțat fanii că iubita sa mamă a plecat de pe pământ.

„Va fi foarte greu să imi revin desi stiu ca trebuie. Va fi foarte greu sa nu mai astept telefonul de la ora 18 din fiecare zi.
Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă dar de fiecare dată bine intentionată. O iubire și un devotament totale. Si si-a tinut promisiunea nu a plecat până nu m-a vazut aranjat cu toate.
Stiu că era mândră de mine și m-a tinut de mână in momentele mele grele. Doresc tuturor sa aiba parte de asemenea iubire. Drum lin130. Stiu ca te asteaptă toti ai tai si vei fi bine primită!
Eu nu te voi uita niciodata! Odihnă usoară!”, a fost mesajul trist al lui Gabriel Cotabiță.

În 2015, Paula Cotabiță, mama lui Gabriel Cotabiţă, nu a putut fi urnită din spitalul în care artistul se lupta să rămână în viaţă. A cedat, într-un final, doar la insistenţele nepoatelor sale să meargă să se odihnească.

Femeia a ştiut tot timpul ce se întâmplă cu unicul său fiu, întrucât nu şi-a dorit să fie menajată sub nici o formă. Aceasta a sperat până în ultima clipă, a trecut de la agonie la extaz şi a vărsat lacrimi de fericire când veştile venite din partea medicilor au devenit tot mai bune.

Acum e rândul lui Gabriel Cotabiță să fie, cel puțin cu gândul, alături de mama sa, pentru marea trecere spre Ceruri. Dumnezeu s-o odihnească!