Social

A murit! Sora Luizei Melencu, îngenunchiată de durere: ”Ai plecat prea repede din lumea asta”

A murit! Sora Luizei Melencu, îngenunchiată de durere: ”Ai plecat prea repede din lumea asta”

Claudiu Melencu este tatăl Luizei Melencu, tânăra ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, care s-a stins din viață marți, 1 decembrie, fără să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa.

„În seara aceasta, tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugăm pentru sufletul lui, să își găsească odihna printre îngeri. Sincere condoleanțe și putere soției, fiicei și familiei, să treacă peste această încercare dureroasă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Claudiu Melencu!”, a fost anunţul postat pe o pagină de pe o rețea de socializare marți, 1 decembrie, în jurul orei 22.00.

Sora Luizei Melencu, Ionelia Melencu a postat o fotografie pe o rețea de socializare, în care se afla cu tatăl ei și a confirmat tragica veste.

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce, tati, de m-ai lăsat? De ce, Doamne, mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu!”.

Ionelia Melencu a devenit mamă de aproape un an

„Familia e lovită, parcă, de un blestem”, a comentat cineva.

Ionelia a devenit mamă în primăvara trecută și are un băiețel.

Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani, din Dioști, județul Dolj, a dispărut în aprilie 2019, după ce a făcut autostopul pe o stradă din Caracal. Gheorghe Dincă în vărstă de 66 ani, este anchetat de procurorii DIICOT, care l-au acuzat că a răpit-o, a violat-o și a ucis-o pe tânără.

La două luni după ce Luiza a dispărut, Gherghe Dincă ar fi proceda la fel și în cazul Alexandrei Măceșanu în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, potrivit Libertatea.