Info Actual

Info Actual > Showbiz > A murit un monstru sacru de la Hollywood! Jerry Stiller avea 92 de ani
Showbiz

A murit un monstru sacru de la Hollywood! Jerry Stiller avea 92 de ani

A murit un monstru sacru de la Hollywood! Jerry Stiller avea 92 de ani

A murit un monstru sacru de la Hollywood! Jerry Stiller avea 92 de ani. Cunoscutul actor și comedian Jerry Stiller a murit din cauze naturale, a anunțat fiul său, actorul Ben Stiller.

„Sunt trist să vă anunț că tatăl meu, Jerry Stiller, s-a stins din viață, din cauze naturale. A fost un tată și un bunic extraordinar. Și un soț dedicat pentru Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată,” a fost mesajul fiului său, Ben Stiller.

O familie de actori

185Jerry Stiller este cunoscut mai ales pentru rolul lui Frank Constanza din serialul ”Seinfeld”. Dar și pentru pentru rolul lui Arthur Spooner din sitcom-ul ”The King of Queens”.

Jerry Stiller a studiat teatrul la Syracuse University, după ce și-a terminat stagiul militar. În timpul facultății a întâlnit-o pe cea care avea să îi fie soție pentru următorii 62 de ani – Anne Meara Stiller. Jerry și Anne s-au căsătorit în 1954 și au rămas împreună, până la moartea ei, în 2015.

Alături de ea a apărut la „The Ed Sullivan Show”. Segmentul lor s-a bucurat de o mare popularitate, fiind centrat pe diferențele din cuplu. El, un evreu scund, și ea, o irlandeză înaltă, catolică.

Cei doi sunt părinții actorului Ben Stiller (cu care Jerry a jucat în filmele Zoolander, Heavyweights, Hot Pursuit și The Heartbreak Kid) și actrița Amy Stiller.