Info Actual

Info Actual > Showbiz > A părăsit matinalul de la Antena Stars! Ce se va întâmpla cu Andrei Ștefănescu?
Showbiz

A părăsit matinalul de la Antena Stars! Ce se va întâmpla cu Andrei Ștefănescu?

A părăsit matinalul de la Antena Stars! Ce se va întâmpla cu Andrei Ștefănescu?

A părăsit matinalul de la Antena Stars! Ce se va întâmpla cu Andrei Ștefănescu? Duminică a fost ultima zi a lui Andrei Ștefănecu la matinal. De miercuri Nasrin o să prezinte cu Dima Trofim de miercuri până vineri de la 10-12.45, iar sâmbăta și duminica de la 10.00-13.00.

Anunțul a fost făcut chiar de Andrei Ștefănescu. Acesta a anunțat că, după doi ani de cuplu matinal cu Nasrin Amer, urmează să înceapă un nou proiect profesional.  ”Vreau să îi mulțumesc lui Nasrin pentru tot ce am trăit alături de ea, pentru felul în care m-a primit și m-a făcut să mă simt aici, pentru că trebuie să vă anunț că pentru mine astăzi este ultima emisiune la matinal.

De miercuri, Dima va fi cel care îmi va lua locul, eu urmând să prezint o altă emisiune alături de Majda, seara, începând de la ora 19:45. Vă mulțumesc pentru faptul că v-ați uitat la noi, îi mulțumesc lui Munti pentru mâncare pe care mi-a făcut-o în tot acest timp, îi mulțumesc și Olguței și cine știe, poate viața ne va mai aduce împreună”, a spus Andrei Ștefănescu, în direct, în cadrul emisiunii Star matinal.

“Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare. De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate”, a scris Majda pe pagina sa de Facebook.