Info Actual > Showbiz > A patra echipă din Asia Express a fost eliminată. Care este mesajul lui Florin Ristei?
Showbiz

A patra echipă din Asia Express a fost eliminată. Care este mesajul lui Florin Ristei?

A patra echipă din Asia Express a fost eliminată. Care este mesajul lui Florin Ristei?

A patra echipă din Asia Express a fost eliminată. Care este mesajul lui Florin Ristei?În urma duelului cu Radu și Alex Abagiu, Florin și Dan Ristei au fost cei eliminați. Cei doi frați au părăsit competiția în aplauzele colegilor lor. Evoluția lor în acest concurs a fost apreciată de toată lumea. Cei doi au fost creditați ca fiind ecgipa cu șanse reale de a câștiga trofeul Asia Express.

Florin Ristei a scris pe pagina sa de Facebook că ziau în care a fost eliminat din concurs a fost cea mai ghinionistă din întrega competiție. O zi în care nu s-a legat nimic și toate le-au fost împotrivă. „Am stat cu sufletul la gură şi asta seară, la emisiune, sperând, totuşi, că nu plecăm noi acasă. Nu aveţi cum să înţelegeţi emoţiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, şi a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă.

Asta e farmecul showului, că e atât de imprevizibil. Aşa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câştigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt. Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experienţă de viaţă de până acum, şi unul dintre puţinele show-uri tv în care m-am dedicat 100%. Vreau să-i aplaudaţi şi să le mulţumim împreună tuturor echipelor, producţiei, cameramanilor şi reporterilor. Şi să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi”, a fost mesajul cântărețului.