Info Actual

Info Actual > Diverse > A picat transferul lui Florinel Coman în MLS? „Nu știu cât a fost de serios!”
Diverse

A picat transferul lui Florinel Coman în MLS? „Nu știu cât a fost de serios!”

A picat transferul lui Florinel Coman în MLS? „Nu știu cât a fost de serios!”

A picat transferul lui Florinel Coman în MLS? „Nu știu cât a fost de serios!” Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Florinel Coman în Major League Soccer (MLS). Americanii de la Orlando City au făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai importanți jucători ai vicecampioanei, dar totul pare să fi căzut, conform digisport.ro.

Becali le-a făcut o propunere celor de la Orlando, de 9 milioane de euro, pentru 60% din jucător. Acesta așteaptă ca americanii să revină cu un răspuns. Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar săptămâna viitoare, după cum notează cei de la theroarpod.com.

„Din câte se pare, Orlando a ajuns deja la un acord pe 4 ani cu jucătorul, pentru un salariu de 1.000.000 de dolari pe an. Dar oferta inițială a celor de la City a fost sub pretențiile lui Becali”, scrie sursa citată.

Pe 10 aprilie, Florinel Coman a împlinit 22 de ani. Conform transfermarkt.com, cota de piață a fotbalistului este de 5,4 milioane de euro. Jucătorul FCSB are deja 3 meciuri la naționala de seniori a României.

„Sunt jucători urmăriți. Este important ca ei să revină în activitate și să facă o figură frumoasă în Europa. Odată ajunși acolo, am putea să avem oferte serioase. Dacă americanii acceptau oferta clubului și a jucătorului, Coman era acolo. Sperăm să revină, dar nu știu cât de serioasă a fost oferta lor.

Era un contract bun pentru el, până la 25 de ani, apoi putea să rămână liber. Nu cred că o să scadă cota lui. Gigi riscă să câștige, așa a făcut mereu. Așa a câștigat sume mari, și a pierdut sume mici. Mai așteptați un an și jumătate și vom putea vorbi și despre transferuri pe bani multi”, a spus Giovanni Becali, la Realitatea Plus.