Showbiz

A pierdut SARCINA. Durere fără margini pentru o vedetă: Organismul meu a respins-o

A pierdut SARCINA. Durere fără margini pentru o vedetă: Organismul meu a respins-o

A pierdut SARCINA. Durere fără margini pentru o vedetă! Paula Chirilă și-a deschis sufletul și a oferit dezvăluiri dureroase despre cel mai dificil moment din viața ei.

„Am pierdut o sarcină, în stadiu foarte mic, pentru că eu am RH-ul negativ, iar fostul soţ pozitiv. Medicii ne-au spus că, în mod cert, sarcina avea RH-ul pozitiv, ca al fostului meu soţ, şi atunci organismul meu a respins sarcina. La următoarea sarcină am făcut permanent această analiză, ca să văd dacă nu cumva se va întâmpla la fel, dar nu a fost cazul”, a spus Paula Chirilă pentru viva.ro.

‘N-am crezut că pot simţi aşa ceva!”

„Un copil are nevoie de dragoste! Şi toate deciziile care se iau în privința lui să fie mânate doar de dragoste, nu de neîmplinirea unui părinte, nu de dorinţa de control asupra vieţii cuiva. Doar de dragoste şi de dorinţa de a-i fi bine copilului, ăsta e drive-ul meu. O iubesc pe Carla cum nu am crezut că poate exista iubire. N-am crezut că pot simţi aşa ceva! E mai presus de cuvinte, de raţiune, de tot, părinţii ştiu despre ce vorbesc”, a mai spus vedeta.

„Am trecut prin momente pe care nu le pot spune. Oamenii ăia încă trăiesc”

Reamintim că, la începutul anului, Paula Chirila a lansat acuzații șocante despre hărțuirea sexuală din domeniul artistic.

„Am făcut-o pe proasta de atâtea ori… Pe vremea când nu era legiferată hărțuirea sexuală, de-ai știi ce am pățit… Aoleu! Nu se poate spune la televizor. Am trecut prin momente pe care nu le pot spune. Oamenii ăia încă trăiesc. Eu dacă le spun în mod public, probabil că sunt unii care vor fi bătuți cu pietre în piața publică. Mi-e milă de ei, niște oameni bolnăviori.

Ce bărbat ești tu? Eu am făcut pe proasta de foarte multe ori ca să scap. De foarte multe ori. Și îmi doream să ajung la momentul ăla în care să fiu destul de puternică încât să nu-mi mai fie teamă că voi trece prin așa ceva. Acum, am învățat să resping cu eleganță, pentru că se mai întâmplă și acum. Sunt destul de mulți nebărbați pe lumea asta.

M-a ajutat Dumnezeu, pentru că am avut talent și nu a trebuit să fac niciun compromis. Compromis, mă refer la o relație nepotrivită cu cineva care să intermedieze accesul într-o distribuție, într-un spectacol, într-un film, într-o emisiune și așa mai departe. Dar sunt construită să fiu ținta multor avansuri și poate fi un compliment până la un anumit punct. Te simți bine dacă îți spune cienva că ești frumoasă, dar dacă merge mai departe, nu te mai simți bine. Te simți încolțită și cumva te simți datoare… și mie nu-mi place să fiu datoare”, a declarat Paula Chirilă, la Digi24, în emisiunea „La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.