Lifestyle

A recunoscut totul, în sfârșit! Margherita: „Nu aveți de ce să mă condamnați”

A recunoscut totul, în sfârșit! Margherita: „Nu aveți de ce să mă condamnați”

A recunoscut totul, în sfârșit! După scandalul în care a fost implicată, Margherita de la Clejani a făcut primele declarații, la un post de televiziune. Cântăreața susține că nu a consumat heroină și lasă organele competente să finalizeze cazul.

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare. Nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru acum, vor vorbi organele de poliție. Nu este normal să se spună că am consumat heroină, vă rog frumos să remediați această poveste. Eu las legea să-și facă treaba”, a declarat Margherita pentru RomâniaTV, scrie spynews.ro.

În aceeași emisiune, aceasta și-a cerut scuze pentru momentele de furie și cuvintele rostite în acele moment.

Îmi pare rău de mama, de tatăl și de fratele meu

„Vreau să-mi cer scuze jurnaliștilor, reporterilor și paparazzilor cu care am avut un conflic. Nu trec printr-o situație tocmai bună. Îmi pare rău de mama, de tatăl și de fratele meu. Cu toții greșim. Nu aveți de ce să mă condamnați, vreau să îmi cer scuze că am vorbit urât. Eram în iarbă și plângeam. (…) A fost un mic accident, nu am dat în cap la nimeni”, a mai adăugat Margherita.