Info Actual

Info Actual > Showbiz > A renunțat la telenovele. Cum arată și cu ce se ocupă azi fostul iubit al Adelei Popescu
Showbiz

A renunțat la telenovele. Cum arată și cu ce se ocupă azi fostul iubit al Adelei Popescu

A renunțat la telenovele. Cum arată și cu ce se ocupă azi fostul iubit al Adelei Popescu

A renunțat la telenovele. Cum arată și cu ce se ocupă azi fostul iubit al Adelei Popescu. Dan Virgil Bordeianu, un actor și cântăreț ocazional, român, și-a făcut debutul ca actor la doar 11 ani, atunci când a jucat alături de Maria Ploae, Mircea Diaconu și Ion Caramitru în filmul “Promisiuni”. Mai târziu, el a dorit să urmeze această meserie și a devenit student la UNATC, Facultatea de teatru, secția actorie, la clasa profesorului universitar Mircea Albulescu.

După facultate, A câștigat un concurs de angajare la Teatrul Nottara, unde a jucat în mai multe spectacole, în regia lui Petre Bokor și a altora.

Mai târziu, el s-a făcut imediat remarcat în lumea telenovelelor, primul său rol primindu-l în 2006 în Numai iubirea, difuzată de postul de televiziune Acasă. A fost unul din principalii protagoniști și în telenovelele Lacrimi de iubire și Iubire ca în filme.

Motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor

Din păcate, Dan Bordeianu, în vârstă de 45 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și a renunțat la celebritate, lăsând totul sub umbra misterului, imediat după ce a cunoscut succesul. Se pare că decizia radicală a actorului ar fi avut și o oarecare legătură cu fosta iubită, însă actorul a ținut să precizeze că obosise atât psihic, cât și fizic, mai ales că nu era genul de persoană care să nu poată să spună nu. Cu toate că s-a bucurat din plin de o mulțime de fani și de un succes colosal, Dan Bordeianu a zis adio telenovelelor care l-au făcut consacrat.

„Am obosit. Despre asta este vorba in telenovele sau in televiziune in orice proiect care are 200 de episoade. Eu am avut recordul de 32 de secvente inregistrate pe zi. Orice om de film care aude chestia asta e pe jos, rade sau plange. Filmezi 10, 15, 20 de ore si nu mai esti capabil sa-ti faci meseria de actor. Eu nu puteam sa spun nu”, povestea Dan Bordeianu în urmă cu ceva timp.

Adevărul despre despărțirea de Adela Popescu

Atunci, îndrăgitul actor a mărturisit și care a fost adevăratul motiv care a stat la baza despărțirii de Adela Popescu. Din cauza faptului că relația lor era mult prea mediatizată, dar mai ales, că pe lângă relația din viața reală, cei doi trăiau o poveste de dragoste și pe micile ecrane, inevitabilul s-a produs. Bordeianu a recunoscut că relația cu Adela Popescu s-a consumat și fiecare a ales să meargă pe drumuri separate. El s-a retras din industrie, iar fosta sa iubită a decis să-și continuie cariera o bună perioadă de timp.

„Sunt recunoscator pentru aparitia in telenovele. Am invatat sa nu mai bag in seama ce vorbeste lumea, acele pareri vin din frustrari. M-am despartit de Adela Popescu pentru ca s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despartit, ea a ramas in sistemul ala si eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu in care traiesti si se consuma acea relatie”, declara artistul.

În prezent, Dan Bordeianu este un tătic fericit, un soț împlinit și se dedică în totalitate familei sale.