Diverse

A vrut să facă o glumă, dar s-a dovedit atât de proastă încât tânărul s-a ales cu dosar penal

A vrut să facă o glumă, dar s-a dovedit atât de proastă încât tânărul s-a ales cu dosar penal
antena3.ro

Un tânăr s-a „jucat” în trafic, iar poliția l-a sancționat….Și nu o dată ci de două ori! Din întâmplarea lui trebuie să învețe mulți dintre cei care cred că orice poate stârni amuzamentul.

A vrut să facă o glumă, dar s-a dovedit atât de proastă încât tânărul s-a ales cu dosar penal

În cursul zilei de luni, 01 august 2022, un bărbat în vârstă de 65 de ani, aflat într-o mașină, a fost amenințat cu un pistol în trafic, pe o stradă din localitatea Adjud, din județul Vrancea, de un tânăr aflat într-un alt autoturism.

Cum au acționat polițiștii pentru identificarea tânărului

Ca urmare, polițiștii au fost sesizați imediat prin apel la numărul de urgențe 112 de bărbatul în vârstă de 65 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa într-o mașină, în municipiul Adjud, în calitate de pasager, ar fi fost amenințat, cu un pistol, de un alt pasager dintr-un alt autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Ulterior, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea a transmis descrierea autoturismului tuturor echipajelor din teren, iar în scurt timp mașina a fost depistată pe o stradă din municipiul Adjud.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul IPJ Vrancea, s-a stabilit că în autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 25 ani, din localitatea Sascut, județul Bacău, se mai aflau încă doi ocupanți, respectiv o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 25 de ani.

Bărbatul pasager a predat polițiștilor obiectul pe care l-au utilizat pentru amenințare, iar din primele verificări a rezultat faptul că este vorba despre un pistol de jucărie, din plastic.

Cu ce s-a ales tânărul pentru amenințarea din trafic

Ca urmare, pentru fapta comisă, tânărului i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, se spune în comunicatul Poliției.

Ce au mai constatat polițiștii în timpul controlului și ce măsuri au luat în continuare

Trebuie precizat și faptul că în urma testării conducătorului auto cu aparatul Drugtest, acesta a indicat prezența cocainei. Prin urmare, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au deschis un dosar și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.