Lifestyle

Abia acum s-a aflat! Adriana Bahmuțeanu amenințată cu pistolul de soțul său

Abia acum s-a aflat! Adriana Bahmuțeanu amenințată cu pistolul de soțul său. Cu toate că este una dintre cele mai sincere vedete media, se pare că aceasta încă mai are tot felul de secrete la păstrare. A ținut titlurile ziarelor cu scandalurile dintre ea și tatăl copiilor săi. Despre primul său soț, însă, se cunosc foarte puține lucruri.

Adriana Bahmuțeanu  și-a cunoscut primul soț în liceu. A decis să se căsătorească cu acesta, în secret, imediat după ce a împlinit vârsta de 18 ani. Din păcate, viața sa de femeie măritată nu a decurs deloc așa cum și-a închipuit.

„Îmi aduc aminte că eram vecini cu Romică Țociu și cu Ștefan Bănică și am vrut să fac un interviu cu Ștefan și mi-am furat-o rău. Am luat bătaie din cauza lui, dar așa a fost să fie.  Peste ani de zile m-am mutat într-un alt apartament, în bloc cu Ștefan Bănică”, a mărturisit Adriana pentru SpyNewsTV.

„Mi-a pus pistolul la tâmplă și mi-a zis că mă omoară”

Vedeta a mai povestit că a trecut prin multe peripeții până a reușit să divorțeze de primul său soț. „Aveam o prietenă bună care lucra la Guvern pe vremea aia și ea m-a ajutat să plec de acasă. Mie mi-era foarte frică și am fugit de acasă cu o pungă de un leu în care aveam câteva schimburi. I-am spus soțului meu că plec la coafor și apoi la studio, că am niște filmări. Tremuram, intrasem în panică.

Am locuit o lună de zile la ea, timp în care nu am ieșit din casă. El m-a căutat în timpul ăsta, eu am vorbit cu un avocat care a introdus acțiunea de divorț. El mi-a zis că vrea să ne vedem ca să-mi dea lucrurile mele și să rămânem în bune relații. M-a invitat la maică-sa, acolo unde stătea și eu m-am dus cu un SPP-ist după mine, prieten al prietenei mele.

Când am ajuns acolo, el i-a spus tipului că vrea să discute ceva cu mine în dormitor și când m-a prins acolo mi-a pus pistolul la cap. Chiar și așa, eu i-am spus că nu mă mai împac cu el! Am avut curaj, pentru că putea să mă împuște! Băiatul de la SPP și-a dat seama că ceva nu e în regulă și a venit peste noi. Era un pistol cu gaze, de fapt, ulterior am aflat.

După aia mi-a făcut mult rău, a inventat multe lucruri urâte despre mine, dar l-am lăsat în pace. Drumul meu a mers înainte! Peste câțiva ani m-a căutat pentru că voia să se însoare și m-a rugat să vorbesc cu viitoarea lui soție, să-i spun ce băiat bun e el!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.