Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Bălan a spus adevărul despre Liviu Vârciu. „M-a pupat…”
Showbiz

Andreea Bălan a spus adevărul despre Liviu Vârciu. „M-a pupat…”

Andreea Bălan a spus adevărul despre Liviu Vârciu. „M-a pupat...”

Andreea Bălan a spus adevărul despre Liviu Vârciu. „M-a pupat…”. Andreea Bălan a făcut de curând o dezvăluire incredibilă în timp ce se afla într-o emisiune TV. Artista recunoaște că a avut un moment intim cu Liviu Vârciu.

Totul s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, pe vremea când trupa L.A a cântat în deschiderea unui concert Andre, la Sala Palatului. Andreea Bălan a spus adevărul. Aceasta a mărturisit că s-a sărutat cu Vârciu.

159„Liviu m-a pupat pe gură într-o toaletă, iar pe Antoneasca în piscină. El a fost norocos. Da, Liviu a pupat fetele de la Andre”, a recunoscut aceasta.

Ba mai mult, artista a mărturisit că sărutul cu Liviu Vârciu a avut loc chiar sub supravegherea tatălui său. Andreea s-a ascuns de părintele său în toaletă.

„Eram în turneu, nouă ne plăcea de el… Trebuia să mă ascult de taică-miu, să nu mă vadă. Și nu la orice toaletă, la Sala Palatului. Ei au cântat în deschiderea noastră”, a recunoscut vedeta.

Reamintim că, în prezent, Andreea Bălan se află în plin proces de divorț. Artista se desparte de tatăl celor două fetițe ale sale, actorul George Burcea.