Info Actual

Info Actual > Showbiz > Abia divorțat și sunt, din nou, împreună. Anunț făcut în direct, la TV
Showbiz

Abia divorțat și sunt, din nou, împreună. Anunț făcut în direct, la TV

Abia divorțat și sunt, din nou, împreună. Anunț făcut în direct, la TV

Abia divorțat și sunt, din nou, împreună. Anunț făcut în direct, la TV.  Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost invitații lui Teo Trandafir. Cei doi au hotărât să anunțe împreună că s-au împăcat, după ce, la începutul lunii, Bianca recunoștea, în lacrimi, că e pe cale să se desparte de soțul ei.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Teo Show, pe Kanal D,  Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat public că s-au împăcat. Din nou. Bianca nu s-a putut abține și a recunoscut că încă este supărată pe Alex Bodi. „Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt”, a spus aceasta, făcând referire la poza pe care fostul ei soț a postat-o de curând pe Instagram.

Întrebați despre planurile de viitor, Bianca fost tranșantă. „Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să contruim”, a mărturisit Bianca.

Alex Bodi a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare. Bianca a acceptat împăcarea doar cu condiția ca amândoi să semneze un contract de confidențialitate. „Am cerut vehement să semnăm un contract de cofidențialitate. Cine greșește, plătește. I-am dat șansa să dea dovadă de maturitate. I-am dat șansa să existe o continuitate”, a mai spus vedeta.