Lifestyle

Aceasta a fost rețeta preferată de ouă jumări a reginei Elisabeta a II-a

Aceasta a fost rețeta preferată de ouă jumări a reginei Elisabeta a II-a

A fost numită și regina zâmbitoare, pentru că totdeauna a fost veselă, caldă și plină de bunăvoință. A avut mare grijă de imaginea sa, și foarte atentă la produsele pe care le-a consumat. Chiar dacă nu a exagerat niciodată cu mâncarea, Majestatea Sa era pur și simplu îndrăgostită de ouă jumări.

A fost monahul cu cea mai lungă domnie din toată lumea și s-a bucurat de simpatia oamenilor din toate colțurile pământului. După ce a trecut la cele veșnice, o nutriționistă a căror prieteni au avut privilegiul să gătească pentru regină, a povestit care a fost rețeta preferată a Suveranei de ouă jumări. Există și un secret pentru un gust desăvârșit: două ingrediente deosebite.

”În urmă cu câțiva ani, niște prieteni au fost atât de norocoși încât au ajuns să gătească pentru regina Elisabeta a II-a și au împărtășit cu mine rețeta ei favorită de ouă jumări.”, a notat nutriționista pe site-ul personal.

Mod de preparare

Pentru a obține ouăle jumări ale reginei Elisabeta, aveți nevoie de următoarele ingrediente: trei ouă, o lingură cu lapte, sare de mare și piper, după gust, o lingură cu unt ori de ulei de măsline extravirgin, o lingură cu coajă de lămâie, un praf de nucșoară, două fire de ceapă verde. Pentru început se vor bat ouăle cu laptele, apoi se pune un praf de sare. Topiți untul într-o tigaie și adăugați ouăle. Amestecați cât mai bine pentru a nu avea surpriza neplăcută să se topească.

Omleta se va servi imediat, alături de ceapă verde tocată

Înainte de a stinge focul, puneți și coaja de lămâie, nucșoara și încă un pic de sare, după gust. Amestecați foarte bine pentru ca aromele să se întrepătrundă. Omleta se va servi imediat, alături de ceapă verde tocată.

”Majestatea Sa iubea să-și înceapă ziua cu o porție de proteine, iar această rețetă de ouă jumări se număra printre preferatele ei.”, a mai dezvăluit nutriționista. Regina a fost înmormântată pe 19 septembrie 2022, după o perioadă de doliu de zece zile. La funeraliile acesteia au participat sute de mii de oameni veniți din toată lumea, dar și sute de președinți.

Sursă foto: csid