Info Actual > Diverse > Acest ceai trebuie băut la începutul primăverii! Ridică imunitatea și este liniștitor pentru sistemul nervos
Diverse

Acest ceai trebuie băut la începutul primăverii! Ridică imunitatea și este liniștitor pentru sistemul nervos

Acest ceai trebuie băut la începutul primăverii! Ridică imunitatea și este liniștitor pentru sistemul nervos

Acest ceai trebuie băut la începutul primăverii! Ridică imunitatea și este liniștitor pentru sistemul nervos. Lidia Fecioru a recomandat leacul-minune al primăverii.  Bioenergoterapeutul spune că va fi aur pentru sănătate și poate cel mai la îndemână din lume.

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena, Lidia Fecioru a prezentat un leac ce poate fi aplicat de toată lumea. Este vorba despre ceaiul de cimbru.

Leacul-minune al primăverii. Organismul nostru s-a derutat, e confuz, nu mai știe când e iarnă, când e primăvară

„Fiind în perioada cu imunitatea scăzută, ieșim dintr-o iarnă care ne-a dat peste cap, organismul nostru s-a derutat, e confuz, nu mai știe când e iarnă, când e primăvară. Trebuie să avem grijă să bem ceai de cimbru, să punem mai multe plante: busuioc, cimbru, mentă, plante aromatice, să bem câte un ceiuleț în fiecare seară de plante aromatice. Va fi liniștitor pentru sistemul nervos, ridică imunitatea organismului, sunt antiseptice, foarte importante” a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.