Info Actual > Diverse > Acest videoclip viral TikTok te învață cum să-ți faci curățenie în casă… cu un produs pentru bebeluși!
Diverse

Acest videoclip viral TikTok te învață cum să-ți faci curățenie în casă… cu un produs pentru bebeluși!

Acest videoclip viral TikTok te învață cum să-ți faci curățenie în casă... cu un produs pentru bebeluși!

Curățarea casei noastre este una dintre cele mai grele sarcini de făcut. Rareori, sau aproape niciodată, avem chef și întotdeauna, oricât de greu am curăța, rămâne ceva murdar. Acest lucru se întâmplă mai ales cu praful, indiferent ce facem, rămâne mereu acolo, totuși acest truc viral TikTok te învață cum să-l îndepărtezi… Folosind un produs pentru bebeluși!

Videoclipul, publicat de utilizatorul @mrsjohalshome, a devenit rapid popular și, de la publicarea acestui video, depășește 113.000 de vizualizări și 2.100 de „like”. În plus, acest cont are doar 2.300 de urmăritori, ceea ce arată că videoclipul a fost distribuit pe scară largă între utilizatori.

Produsul pentru bebeluși pentru a vă curăța casa

Pentru a vă curăța casa, conform acestui videoclip TikTok, ar trebui să folosiți ulei pentru copii. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să faceți nimic special, pur și simplu înlocuiți produsul obișnuit cu uleiul pentru copii. Cu el, mobilierul și suprafețele casei tale vor rămâne strălucitoare mai mult timp.

Pentru a-l folosi, trebuie să puneți puțin ulei pentru copii pe cârpa sau cârpa pe care o vom folosi și să începeți curățarea. Videoclipul arată și cum curățați electrocasnicele și chiar și o jachetă de piele cu el.

Totusi, trebuie avut in vedere ca trebuie folosit cu prudenta, fara a adauga in exces si, in cazul in care adaugam prea mult, se poate indeparta cu o carpa.

Acest truc vă va economisi timp, deoarece va trece mai mult timp între o curățare și alta.

@mrsjohalshomeBaby oil uses 🤍 #homecleaning #cleantok #asmr #cleanwithmemotivation #satisyingcleaning #asmrtiktoks #mrshinchhome #babyoil #hacklife♬ ADCT – MORGAN