Lifestyle

Actorii care l-au interpretat pe Iisus. Multi spun ca este vorba de un BLESTEM

Actorii care l-au interpretat pe Iisus. Este incredibil ce s-a intamplat cu acestia! Multi spun ca este vorba de un adevarat blestem.

Povestea vieţii Mântuitorului Iisus Hristos a fos subiectul a peste 50 de ecranizări cinematografice, în rolul principal jucând tot atâţia actori.

Criticii de film din întreaga lume au considerat că cel mai bine rolul lui Iisus a fost interpretat de actorul Robert Powell şi că nici până în prezent nu a reuşit să fie egalat de nimeni.

Dacă mulţi credincioşi au apreciat producţiile cinematografice, au existat şi momente neplăcute în care actorii şi producătorii au fost atacaţi, de unele persoane care nu au fost de acord cu viziunea regizorului, cu ouă, roşii şi pietre, potrivit wowbiz.ro

Aşa s-a întâmplat cu producţia „Jesus Christ Superstar”

Unii au considerat filmul o capodoperă, alţii o blasfemie adusă religiei. Asta pentru că pelicula este un musical care prezintă viaţa lui Hristos, însă prin ochii lui Iuda, pus de această dată într-o lumină pozitivă.

Actorii care l-au interpretat pe Iisus. Cel mai vizionat film a fost „Patimile lui Hristos”

Totuşi cel mai vizionat film a fost „Patimile lui Hristos” care l-a avut în rolul principal pe actorul Jim Caviezel. Rolul Fecioarei Maria, mama Mântuitorului a fost interpretat de actriţa româncă Maia Morgenstern.

Pelicula descrie patimile Mântuitorului din ultimele 12 ore de viaţă, într-un mod extrem de explicit, violent şi dur.

În cazul lui Caviezel s-a vorbit despre un blestem în adevăratul sens al cuvântului. Actorul şi-a dislocat umărul în scenele în care trebuia să care crucea şi a fost lovit de fulger de două ori în timpul filmărilor.