Showbiz

Actorii din familia Adams, iată-i după 31 de ani de la lansarea filmului. Foto și video

Actorii din familia Adams, iată-i după 31 de ani de la lansarea filmului. Foto și video

Mulți încă îl consideră cel mai iconic portret al gospodăriei excentrice: familia Adams, o familie fericită care trăiește în armonie și nu încetează să-i surprindă și să-i uimească pe cei din lumea „exterioară”.

Actorii din familia Adams, după 31 de ani de la lansarea filmului. Foto și video

În primul rând, benzile desenate în anii ’30; apoi, un serial TV in anii ’60 — oamenii au așteptat mult timp adaptarea pe ecran a familiei Addams. Și filmul ne-a cucerit încă de la primele scene.

Familia Addams (engleză: The Addams Family) este o familie fictivă, creată de desenatorul american Charles Addams. Fiind numită după Charles Addams, membrii familiei Addams sunt: Gomez, Morticia, unchiul Fester, Lurch, bunica, Wednesday, Pugsley/ Pubert Addams și Thing. Familia Addams este o inversiune satirică a familiei americane ideale; un clan excentric și îmbelșugat ce se delectă în macabru și sunt incoștienți (sau chiar nu le pasă) că ceilalți îi cred bizari sau înfricoșători.

Ideea a apărut inițial ca un grup a 150 de panouri de desen unice, dintre care jumătate au fost publicate în revista The New Yorker între debutul lor în 1938 și moartea lui Addams în 1988. De atunci, familia a fost adaptată în seriale de televiziune (atât în acțiune pe viu, cât și animate), filme, jocuri video și un musical.

Începând cu serialul de televiziune din 1964, Familia Addams este formată din Gomez și Morticia Addams, copiii lor Wednesday și Pugsley, membrii apropiați ai familiei, unchiul Fester și bunica, majordomul lor, Lurch, și caracatița de companie a lui Pugsley, Aristotel.

Gomez – Raul Julia, anul 1991

A murit în 1994, la 54 de ani. Raul Julia era dedicat muncii sale și citea scenarii chiar și în timp ce era în spital. Suferea de cancer la stomac de trei ani și fusese supus unei intervenții chirurgicale pentru afecțiunea sa

Lucrul care se vede slab (mai târziu o mână neînsuflețită) a fost introdus în 1954, iar vărul lui Gomez și leul Kitty Kat, animalul de companie al lui Morticia, în 1964. Pubert Addams, fratele mai mic al lui Wednesday și Pugsley, a fost introdus în filmul Addams Family Values din 1993.

Dar cum arată astazi actorii din „Familia Addams”

În cele ce urmează vă prezentăm cum arată astazi actorii din „Familia Addams”, la 31 de ani de la lansarea filmului.

Anjelica Huston

Christina Ricci

Christopher Lloyd

Jimmy Workman

Carel Struycken

Christopher Hart

Deși cea mai mare parte a umorului provine din faptul că membrii familiei au interese macabre comune, cum ar fi să se pună în pericol reciproc și să se pună pe ei înșiși în pericol (dar niciuna dintre acestea nu pare să aibă vreun efect), familia Addams nu este malefică. Ei sunt o familie extinsă foarte unită. Morticia este o mamă exemplară, iar ea și Gomez rămân pasionați unul față de celălalt până la capăt.

Despre filmarea pe mai departe a serialului care a făcut înconjurul lumii și care este legătura acestuia cu România, un amplu material interesant click aici.

Foto: evz