Info Actual

Info Actual > Showbiz > Actorul Florin Zamfirescu, mesaj pentru români: „Aveți încredere în Dumnezeu și aveți răbdare”
Showbiz

Actorul Florin Zamfirescu, mesaj pentru români: „Aveți încredere în Dumnezeu și aveți răbdare”

Actorul Florin Zamfirescu, mesaj pentru români: „Aveți încredere în Dumnezeu și aveți răbdare”

Actorul Florin Zamfirescu, mesaj pentru români: „Aveți încredere în Dumnezeu și aveți răbdare”. Într-un interviu acordat Mirelei Voicu, la Antena 3, actorul a vorbit despre această perioadă de criză mondială. Acesta a explicat care este părerea sa despre epidemia de coronavirus.

Florin Zamfirescu consideră că majoritatea oamenilor se roagă degeaba acuma. „Acuma trebuie să o încasezi. După ce ai alergat bezmetic atâta (…) Acuma a trecut vremea rugăciunii. Am fost orgolioși. Și acuma, când s-a hotărât Dumnezeu să ne adune de pe drumuri, „Doamne, iartă-mă!”. Păi, cine te mai ascultă acuma? Acuma trebuie fapte”, e de părere actorul.

„Fiți siguri că o să vină altele, pentru că nu există pace sub măslini”

Reputatul actor este de părere că după încheierea pandemiei cu toții vom fi schimbați. “Se va termina, dar o să fim schimbați. Ce a fost nu va mai fi. O să fim cu alte concepții, cu alte gânduri. S-ar putea ca ceea ce e prigonit să se întărească. (…) Vreau să vă transmit tuturor ceea ce îmi transmit și mie: aveți încredere în Dumnezeu și aveți răbdare. Să vă protejați, pentru că este normal. S-a aruncat cu ”otravă” de sus și suntem pasibili de a o inhala, dar o să treacă.

Și fiți siguri că o să vină altele, pentru că nu există pace sub măslini. Lupta între rău și bine duce la un veșnic echilibru fragil. Și trebuie să fim atenți și să avem încredere”, a mai spus Florin Zamfirescu.