Info Actual > Showbiz > Actorul Idris Elba, testat pozitiv pentru COVID-19. Cine l-a infectat?
Showbiz

Actorul Idris Elba, testat pozitiv pentru COVID-19. Cine l-a infectat?

Actorul Idris Elba, testat pozitiv pentru COVID-19. Cine l-a infectat?

Actorul Idris Elba, testat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a făcut anunțul pe Twitter. El a spus că nu a prezentat simptome specifice coronavirusului. Elba și-a făcut testul după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv.

“În această dimineaţă am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am prezentat simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez.

Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanţarea socială şi la igienă. Trăim într-o lume divizată. E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim şi la ceilalţi, a scris acesta pe Twitter.

Jurnaliștii au pus faptele cap la cap și au descoperit cine ar fi fost sursa infectării actorului. Conform EFE, cea care s-ar putea să-l fi contagiat cu COVID-19 pe actorul britanic Idris Elba în cadrul unui eveniment desfăşurat la Londra, este chiar soția soţia premierului canadian, Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau.

La 4 martie, Sophie Grégorie a asistat la Londra la WE Day 2020, un eveniment dedicat tinerilor. La acest eveniment au asistat 18.000 de participanţi. Soţia lui Trudeau s-a numărat printre cei care au luat cuvântul la conferinţă şi a participat la mai multe fotografii colective. Într-una dintre ele, pe care a postat-o pe contul său de Instagram, ea este văzută alături de Idris Elba şi Hamilton.

Numele lui Idris Elba a fost semnalat ca viitorul James Bond după ce Daniel Craig şi-a încheiat ciclul cu lungmetrajul “No Time to Die” a cărui premieră este prevăzută la sfârşitul anului.