Lifestyle

Actorul Will Smith, tura a doua de scuze! Ce i-a transmis actorul Chris Rock

Actorul Will Smith, tura a doua de scuze! Ce i-a transmis actorul Chris Rock

Actorul Will Smith a făcut publică vineri, 29 iulie, o înregistrare video în care își cere scuze public pentru comportamentul ”inacceptabil” avut la gala de decernare a premiilor Oscar din 2022, când l-a pălmuit pe colegul său de breaslă Chris Rock”Mă simt ca naiba”, spune Will Smith în înregistrarea video, prima sa scuză audiovizuală publică după evenimentul care a avut loc în urmă cu patru luni.

Actorul Will Smith, tura a doua de scuze! Ce i-a transmis actorul Chris Rock

”Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti”, a spus Smith.

El a precizat că, la acel moment, nu s-a gândit câți oameni vor fi răniți.

Actorul şi-a cerut scuze în mod special mamei şi fratelui lui Chris Rock, Tony Rock, cu care a avut ”o relaţie grozavă”. ”A fost unul de-ai mei şi probabil că este ceva ireparabil”, a adăugat el.

Will Smith a explicat că, în ultimele luni, a înțeles ”nuanţele şi complexităţile” a ceea ce s-a întâmplat.

”Nu există nicio parte din mine care să creadă că acesta a fost comportamentul corect în acel moment”, a mai spus el. Smith şi-a cerut, de asemenea, scuze propriei familii şi tuturor colegilor.

”Aceasta este o comunitate, am câştigat pentru că aţi votat pentru mine. Şi chiar mi se frânge inima că v-am stricat momentul”, a spus el.

Smith a adăugat că această reacţie s-a datorat şi ”propriilor experienţe” şi ”istoriei” sale cu Chris Rock.

Cu Oscar, dar interzis să participe la orice ceremonie a Academiei de la Hollywood

Academia de la Hollywood a decis, în aprilie, să nu retragă Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, primit de Will Smith la 27 martie pentru rolul său din ”The Williams Method” (2021), însă a hotărât să îi interzică actorului să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia le organizează, timp de zece ani.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului ”G.I. Jane”, un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore, care s-a ras pe cap pentru această interpretare.

Jada Pinkett Smith apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune ce cauzează căderea părului.

Potrivit producătorului galei, Will Packer, poliţia din Los Angeles a intenţionat să îl aresteze pe Will Smith, însă Chris Rock a refuzat să depună plângere împotriva acestuia.

Actorul şi-a mai cerut scuze anterior într-un mesaj postat pe Instagram, a doua zi după eveniment.

La începutul lunii, iunie Jada Pinkett Smith a declarat că speră din tot sufletul ca Will Smith şi Chris Rock să uite controversatul incident și să se împace. Ea s-a declarat dezamăgită de gestul făcut de soțul său la gala premiilor Oscar de anul acesta.

„Sper din tot sufletul ca aceşti doi bărbaţi inteligenţi şi competenţi să aibă oportunitatea de a se reface, a vorbi despre asta şi a se împăca”, a spus Pinkett Smith în cadrul celui mai recent episod al emisiunii sale intitulate „Red Table Talk”, difuzată pe Facebook.