Info Actual

Info Actual > Showbiz > Actriță celebră, afectată de izolarea la domiciliu. „M-a lovit ca trăsnetul”
Showbiz

Actriță celebră, afectată de izolarea la domiciliu. „M-a lovit ca trăsnetul”

Actriță celebră, afectată de izolarea la domiciliu. „M-a lovit ca trăsnetul”

Actriță celebră, afectată de izolarea la domiciliu. „M-a lovit ca trăsnetul”. Spumoasă și energică din fire, se pare că izolarea a avut efecte din cele mai triste asupra Taniei Popa. Aceatsa a mărturisit pentru Pro TV că a fost doar la câțiva pași de depresie.

151„Noi, actorii, am fost primii traşi pe dreapta, aşa că sunt în pauză din 9 martie. Acum sunt foarte bine, dar la început chiar mi-a fost greu. Depresia e ceva nasol. La mine problema a fost că nu mai voiam să mai fac absolut nimic, nu aveam chef de nimic.

M-a lovit ca trăsnetul, s-a anulat toată agenda mea din luna martie, care era full. M-am speriat, m-am panicat”, a mărturist Tania Popa.

Din fericire, actriţa a mărturisit că a reuşit să depăşească perioada grea. Sportul și hoby-urile sale o țin departe de tristețe și dramă.

„Nu o să mor de foame, chiar dacă nu mai fac actorie niciodată. M-am ocupat mai mult de atelier, fac sport mai mult ca niciodată. Adică 10 km pe zi, 5 alergat, 5 mers pe jos, abdomene”, a declarat Tania Popa.