Info Actual

Info Actual > Showbiz > Actriță celebră de telenovele, hărțuită de vecini pentru că e infectată cu coronavirus
Showbiz

Actriță celebră de telenovele, hărțuită de vecini pentru că e infectată cu coronavirus

Actriță celebră de telenovele, hărțuită de vecini pentru că e infectată cu coronavirus

Actriță celebră de telenovele, hărțuită de vecini pentru că e infectată cu coronavirus. Actrița Danna Garcia trece prin cele mai grele momente din viața sa.

A fost internată în spital, pentru prima oară, pentru că prezenta complicaţii respiratorii, în luna martie. A doua oară a fost izolată la domiciliu şi obligată să respecte anumite reguli.

124Danna Garcia a povestit pe rețelele de socializare modul în care a fost tratată de vecini după ce s-a reîntors acasă. Actrița a mărturisit că aceştia nu au lăsat-o nici măcar să folosească liftul. În ciuda faptului că, din cauza bolii, actrița respira foarte greu.

„În aceste momente de criză poţi să cunoşti oamenii cu adevărat. Simt pe propria-mi piele hărţuirea vecinilor din cauza infectării cu coronavirus. Am făcut un alt test COVID-19, dar rezultate le voi primi abia săptămâna viitoare”, a scris Danna pe profilul său de Twitter.

După cum ea însăși a mărturist, faimoasa actriță de telenovele a luat virusul în timpul unei vizite în Spania, luna trecută. Actriţa a acuzat primele simptome la întoarcerea în Mexic.

Dana Garcia a fost protagonistă în telenovele de succes ca Pasion de gavilanes (Jurământul) și La Traicion (Trădarea). În ambele a jucat alături de sex-simbolul telenovelelor, Mario Cimarro. A jucat și în Te voy a ensenar a querer (Te voi învăța să iubești), alături de Miguel Varoni și în Que bonito amor (Ce dragoste frumoas), alături de îndrăgitul Jorje Salinas sau Bella Calamidades (Suflet rătăcit) și Perro Amor (Jocul seducției).