Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ada Adam a divorțat! Momentul adevărului. „Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public”
Showbiz

Ada Adam a divorțat! Momentul adevărului. „Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public”

Ada Adam a divorțat! Momentul adevărului. „Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public”

Ada Adam a divorțat! Momentul adevărului. „Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public”. Anda Adam a vorbit la „Xtra Night Show” de la Antena 1 despre presupusul divorț.

Cântăreața a intrat în legătură video cu Dan Capatos, care a remarcat că e cam liniște la ea. Aluzia a fost bineînțeles la presupusa despărțire a Andei de soțul său.

Anda Adam a explicat că fiica sa tocmai a adormit. Iar cel care a ajutat-o să adoarmă este soțul ei. „S-a înțeles da? Soțul meu e sus, în cameră la fi-mea”, a ținut să sublinieze artista.

Cu toate că presa a dat ca sigur divorțul său, Anda Adam nu a oferit, însă, amănunte despre relația sa.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat.

Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare“, a declarat cântăreața.