Lifestyle

Adela Tecuceanu, revoltă online: „Suntem bolnavi deja, cu sau fără coronavirus”

Adela Tecuceanu, revoltă online: „Suntem bolnavi deja, cu sau fără coronavirus”

Adela Tecuceanu, revoltă online: „Suntem bolnavi deja, cu sau fără coronavirus”. Câștigătoarea „Bravo, ai stil!”, sezonul 2, a răbufnit în mediul online. Revolta sa vine după ce un site de presă a ales să-și ilustreze o știre despre o victima a coronavirusului cu o fotografie de-a sa.

LUMEA E BOLNAVĂ, dar nu de coronavirus… majoritatea au probleme cu capul. Vin astăzi cu o postare ceva mai morbidă decât cu ceea ce v-am obișnuit în general. Am fost siderată de-a dreptul când mi-am verificat msg pe fb și am văzut că lumea mă întreba dacă sunt bine. Apoi am primit acest printscreen și am intrat și eu pe site-ul celor de la RomaniaTv și am verificat. Este a zecea lor postare în care vb despre moartea unei tinere, bolnave de coronavirus, iar drept poză reprezentativă pt acest articol au ales… o poză cu mine”, a mărturisit Adela.

„Și ce dacă suntem bolnavi cu capul!?”

Eu m-am scârbit de acum 3 ani de felul în care facem ”jurnalism” în România, de felul în care alegem să relatăm un fapt, de subiectele pe care le alegem, emisiunile pe care le difuzăm… Totul bazat pe un senzațional de joasă speță, de câtă mâncătorie, manipulare și falsitate cultivăm în acest domeniu în România.
De multă vreme spun că trebuie, înainte de a ne căuta pe la inimă, ficat, plămâni… ar trebui obligatoriu să ne controlăm la cap.

Creierul, un organ atât de important, despre care știm atât de puține, dar căruia îi acordăm prea puțină atenție. Și ce dacă suntem bolnavi cu capul?! Ce dacă ne confruntăm cu o prihoză, depresie, anxietate, narcisism, bipolaritate, dublă personalitate, etc (am enumerat “afecțiuni” soft aici) noi mergem înainte, în relații familiale bolnăvicioase, profesionale, în relația cu propriul sine. Ceea ce mi s-a întâmplat mie azi … este dovada clară că suntem bolnavi deja… cu sau fara coronavirus”, a fost mesajul amar al Adelei Tecuceanu.