Info Actual > Showbiz > Adele, apariție rară în public. Cum arată acum și cine este bărbatul cu care a fost surprinsă
Showbiz

Adele, apariție rară în public. Cum arată acum și cine este bărbatul cu care a fost surprinsă

Adele, apariție rară în public. Cum arată acum și cine este bărbatul cu care a fost surprinsă

Adele, apariție rară în public. Cum arată acum și cine este bărbatul cu care a fost surprinsă. Cine a știut că Adele este o mare fană a baschetului?

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a făcut o apariție publică rară sâmbătă, 17 iulie, la Jocul 5 din finala NBA la Footprint Center din Phoenix.

Adele s-a așezat în apropierea tribunei, lângă agentul lui LeBron James, Rich Paul, pentru meciul dintre Phoenix Suns și Milwaukee Bucks. Mulți utilizatori de social media au început să speculeze că s-ar putea să se întâlnească cu Paul, atât de mult încât era în tendințe duminică după-amiază pe Twitter.

Jurnalistul ESPN Brian Windhorst s-a referit la Adele drept „iubita” lui Paul pe podcast-ul său „The Lowe Post”.

„Rich Paul, agentul (LeBron), își aduce prietena la joc pentru a sta lângă LeBron. Iubita lui este Adele ”, a dezvăluit Windhorst. „Rich Paul este la joc cu Adele. LeBron urmărește cu Adele. ”

Cine este Rich Paul?

Născut și crescut în Cleveland, Ohio, Paul, în vârstă de 39 de ani, este agent sportiv și fondator al Klutch Sports Group. A reprezentat numeroși jucători proeminenți ai NBA, în special prietenul său de lungă durată James.

„Este pentru prima dată când au ieșit în public împreună”, a adăugat Windhorst, despre Adele și Paul. „Așa că acest lucru se va întâmpla peste tot în tabloide, în special mâine în Anglia”.

Today a contactat-o pe Adele pentru comentarii și vor reveni cu informații calde, asta dacă artista va fi dispusă să comenteze într-un fel ultima apariție.

Adele a purtat o jachetă lungă cu model neutru peste un look u negru monocromatic, incluzând un top simplu elegant și o pereche de colanți. Pentru a-și încheia look-ul, ea a optat pentru o pereche de sandale cu toc negru pe lângă o mască neagră potrivită.

Cântăreața câștigătoare a premiului Grammy părea să înveselească echipa de acasă, în ciuda pierderii față de Bucks de la 123 la 119. Vanessa Hudgens, Lil Wayne și James au participat, de asemenea, la marele joc.

Adele și-a arătat partea sportivă pe rețelele de socializare în ultimele două săptămâni.

Marți, 7 iulie, ea a postat un videoclip pe Instagram pe care l-a înregistrat după ce Anglia a învins Danemarca în meciul de semifinale din timpul Campionatului European de Fotbal UEFA 2020. În fundalul clipului, ea poate fi auzită aplaudând puternic în timp ce camera ei se abate de la televizor în timp ce sărea în sus și în jos.