Lifestyle

Adele și-a șocat fanii. Cum arată după ce a slăbit 45 de kilograme? FOTO

Adele și-a șocat fanii. Cum arată după ce a slăbit 45 de kilograme? FOTO

Adele și-a șocat fanii. Cum arată după ce a slăbit 45 de kilograme?

Faimoasa Adele și-a șocat cu o fotografie în care apare total schimbată față de imaginea pe care o avea în urmă cu câteva luni. Cântăreața a slăbit foarte mult. Aceasta ar fi pierdut 45 de kilograme, iar acest lucru poate fi observat tot mai mult în postările rare cu care își bucură fanii.

În ultima sa postare pe Instagram, vedeta, în vârstă de 32 de ani, arată spre Beyonce. Adele nu a făcut un secret din faptul că o admiră foarte mult.

„Mulțumesc, Regină, pentru că ne faci să ne simțim atât de iubiți prin arta ta”, a scris lângă poză Adele, conform The Sun.

Adele showed off her weight loss while paying tribute to Beyonce in a new shot

Secretul siluetei lui Adele

După ce s-a despărțit de soțul său, artista a adoptat un regim alimentar bazat în mare parte pe preparate vegetariene. A renunțat la carne, alcool și la dulciuri. Deasemenea, a renunțat la ceaiuri, pe care în trecut le consuma cu zahăr din belșug.

„Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Adele a început să facă sport, în mare secret, cu antrenori de fitness personali. În prima partea anului trecut a început un program de Pilates cu Ayda Field, soția cântărețului Robbie Williams. Mai mult de atât, a apelat la serviciile antrenorului Dalton Wong, un cunoscut al vedetelor cu probleme de greutate.