Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adelina Pestrițu a donat tot ce a câștigat în urma unui proces! „Dumnezeu lucrează prin oameni”
Showbiz

Adelina Pestrițu a donat tot ce a câștigat în urma unui proces! „Dumnezeu lucrează prin oameni”

Adelina Pestrițu a donat tot ce a câștigat în urma unui proces! „Dumnezeu lucrează prin oameni”

Adelina Pestrițu a donat tot ce a câștigat în urma unui proces! „Dumnezeu lucrează prin oameni”. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Adelina Pestrițu a anunțat că a donat 19.000 de lei către Asociația „Sonia Maria”.

Suma menționată reprezintă „daunele morale” câștigate în urma procesului cu Lucian Becali. Vedeta l-a dat în judecată pe nepotul lui Gigi Becali în 2017, după ce acesta a acuzat-o, într-o postare pe Facebook, că face sex pe bani.

Adelina Pestrițu consideră că „Dumnezeu lucrează prin oameni” și, tocmai de aceea a donat toți banii, pentru a ajuta copiii bolnavi. „Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să vă povestesc. În urma unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis cp trebuie sp mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat in posesia acestei sume”, a scris Adelaina pe Facebook.

„Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc”

Vedeta a mărturisit că nu a intenționat să se îmbogățească prin acest proces. „Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces și nici despre persoana care a fost obligată în instanță să-mi plătească aceasta sumă. Motivul acestei postări este bucuria că banii se transforma într-o donație pe care deja am făcut-o (în urma cu 5 min) Asociației Sonia Maria, care va cumpăra echipamente de protecție pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primește și patologii respiratorii, deschis pentru urgențe pediatrice.

Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamente de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București.

Iată că suferința mea s-a transformat în bucurie și, deși cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru ca niște oameni să fie ajutați să muncească ca să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital. Multă sănătate și iubire tuturor!”, a fost mesajul Adelinei Pestrițu.