Lifestyle

Adelina Pestrițu a făcut marele anunț! ”Bine ai venit lângă noi”! Familia vedetei s-a mărit

Adelina Pestrițu a făcut marele anunț! ”Bine ai venit lângă noi”! Familia vedetei s-a mărit

Adelina Pestrițu, în urmă cu câteva săptămâni, a trecut prin momente dificile, după ce câinele său, Nobby, a încetat din viața. Prietenul său necuvântător i-a fost alături timp de 11 ani, iar pierderea acestuia a fost una mare.

Soțul Adelinei Pestrițu, Virgil Șteblea, i-a oferit frumoasei brunete o pisică din rasa Sphynx, pentru a trece mai ușor peste dorul lui Nobby. Ra are doar patru luni și deja s-a acomodat în familia Adelinei Pestrițu.

Familia Adelinei Pestrițu s-a mărit

“Dragii mei prieteni, astazi vreau sa va fac cunostinta cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit in dar de la Virgil. RA a venit in viata mea dupa o pierdere care mi-a lasat un gol imens in suflet. Pe Nobby nu are cum sa o inlocuiasca nimeni si nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem inainte cu speranta ca dorul de ea sa ne fie alinat in timp, se spune ca el le vindeca pe toate. RA se simte deja foarte bine in familia noastra, iar de noi nu mai zic, suntem topiti. Sphynx-ul este o specie rara si sensibila, dar deosebita si cu multe calitati. Sper sa-l primiti cu caldura aici, in familia noastra online, si asta nu doar pentru ca fizic, din lipsa blanitei, are nevoie de ea, ci mai ales pentru ca este un suflet care se hraneste si creste frumos doar cu iubire.

Bine ai venit langa noi, RA! Daca vreti sa-i transmiteti urari de bun venit, le puteti scrie in comentarii! Promit sa i le citesc!”, spune Adelina.

Sphynx-ul este o specie sensibilă care are foarte multe calități, iar Adelina Pestrițu speră ca și comunitatea sa din mediul online să îl primească cu cîldură pe noul său prieten necuvântător deoarece acesta va crește frumos doar cu iubire, potrivit România TV.

Fanii Adelinei Pestrițu nu au fost prea încântați

Se pare că fanii brunetei nu au fost prea încântați de noul animal de companiei al Adelinei.

„Doamne, cât este de urâtă/ După ce ai pierdut-o pe Nobby mă așteptam să o înlocuieti cu ceva tot așa pufoșenie drăguță, dar, de fapt, ai trecut la polul opus, ceva ce nu inspiră iubire. Până și Zeny cred că o să rămână mirată de alegerea voastră!/ Ceva mai urât ca ăsta nu poate exista pe lumea asta!/ Mie mi-e frică de el, mai ales noaptea”, au fost câteva dintre mesajele internauților, potrivit Tacataca.