Info Actual > Showbiz > Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu, criticate dur de Iulia Albu. „Nimeni nu are capul atât de mic”
Showbiz

Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu, criticate dur de Iulia Albu. „Nimeni nu are capul atât de mic”

Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu, criticate dur de Iulia Albu. „Nimeni nu are capul atât de mic”

Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu, criticate dur de Iulia Albu. În cadrul unei emisiuni de la Pro TV, Iulia Albu le-a desființat pe Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu. Fashion editorul a criticat dur faptul că cele două vedete și-au modificat trupurile cu ajutorul unui program.

Imaginile postate de Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu au fost analizate la sânge de Iulia Albu. Invitată în cadrul emisiunii “La Măruță”, de la PRO TV, criticul de modă a avut mai multe mesaje tranșante pentru cele două dive.

Există și alte programe de editare decât cele mai ieftine

 

„Poți să mergi în Maldive în mai multe feluri, în general poți să zbori, poți să mergi și pe jos. Când mergi pe jos e ceva mai dificil, pentru că, vedem din această imagine, s-ar putea să întâmpini niște probleme la labă. Laba piciorului Adelinei este, practic, mai mare decât capul ei, ceea ce este ceva… Ca să ne înțelegem, când ne dorim să ne micșorăm capul și să ne lungim picioarele există și alte programe de editare decât cele mai ieftine care ne fac să arătăm așa. Oricum, o văd cam tristuță pe Adelina, o fi din cauza faptului că n-a avut o perioadă prea glorioasă în ultimul timp și au fost foarte mulți răutăcioși care au spus tot felul de lucruri la adresa ei. Nu noi, pentru că noi nu suntem niște răutăcioși.”, a spus Iulia Albu pe un ton ironic la Măruță.

După Adelina Pestrițu a venit rândul Biancăi Dăgușanu, care și-a petrecut vacanța tot în Maldive, departe de plaiurile românești.

Iulia Albu: Micșoratul capului mă îngrijorează, nu neapărat lungirea picioarelor

„Când zbori la altitudine foarte mare, altă problemă este aceea că ți se poate micșora capul, nu doar să-ți lățească laba piciorului. În general, micșoratul capului mă îngrijorează, nu neapărat lungirea picioarelor, pentru că toată lumea vrea să aibă picioarele mai lungi decât le are, dar totuși nimeni nu are capul atât de mic.”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii “La Măruță”.