Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adevaratul motiv al divortului dintre Andreea Balan si George Burcea. Adevarul a iesit la iveala!
Showbiz

Adevaratul motiv al divortului dintre Andreea Balan si George Burcea. Adevarul a iesit la iveala!

Adevaratul motiv al divortului dintre Andreea Balan si George Burcea. Adevarul a iesit la iveala!

Adevaratul motiv al divortului dintre Andreea Balan si George Burcea. Adevarul a iesit la iveala! Se pare ca artista ar fi pus copiii pe prim plan.

Andreea ar fi refuzat astfel să meargă în concediu doar cu George Burcea, fără copii. De aici s-ar fi creat și ruptura între cei doi, scrie playtech.ro. Neînțelegerile s-au ținut apoi lanț de atunci și au pornit și certurile, ce l-au determinat pe George Burcea să părăsească căminul conjugal.

160Adevaratul motiv al divortului dintre Andreea Balan si George Burcea.  Artista a explicat pe canalul ei de Youtube ce reprezintă cele două fetițe pentru ea.

„Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund, la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela. De aceea, scopul meu imediat, la 32 de ani, a fost să găsesc pe cineva cu care să îmi întemeiez o familie. Lucrul acesta s-a întâmplat.

“Am realizat cât de frumos este să fi mamă”

După cum bine ştiţi nu am făcut numai un copil, am făcut doi, pe Elluţa şi pe Clara. Am realizat cât de frumos este să fi mamă. Totodată, faptul că eşti mamă te transformă în continuare şi te face să intri în contact cu tine ca şi copil şi să îţi dai seama că mai ai mult de lucru cu tine, iar copiii scot din tine şi părţile frumoase, dar şi părţile negative”, a declarat artista, potrivit Capital.