Info Actual

Info Actual > Diverse > Adevarul despre averea lui Ciprian Marica! Din ce a facut milioane de euro
Diverse

Adevarul despre averea lui Ciprian Marica! Din ce a facut milioane de euro

Adevarul despre averea lui Ciprian Marica! Din ce a facut milioane de euro

Adevarul despre averea lui Ciprian Marica! Fostul atacant al nationalei de fotbal s-a apucat de afaceri in sport in 2019 si il are ca partener de afaceri pe Ilie Nastase. Cei doi s-au inteles si au hotarat sa investeasca bani in fotbalul romanesc, dupa modelul lui Gica Hagi.

376Astfel, în 2019, Marica și Ilie Năstase au ecis să construiască o academie de fotbal pe terenul bazei sportive Voința, care îi aparține fostului tenismen. Pe lângă această afacere, Ciprian Marica a mai acumulat bani și din alte afaceri, dar și din contracte cu toate echipele la care a jucat: Dinamo, Şahtior, Stuttgart, Schalke 04, Getafe, Konyaspor şi Steaua.

Cei mai mulți bani i-a făcut în Germania

Adevarul despre averea lui Ciprian Marica. Chiar el a declarat că cei mai mulți bani i-a făcut în Germania, în cei 6 ani petrecuți la la Stuttgart și Schalke. Deși nu știe exact câți bani a făcut din footbal, atacantul a dezvăluit că a plătit fiscului german 14 milioane de euro, taxe și impozite, scrie playtech.ro.

A rămas cu aproximativ 17 milioane de euro

Cum impozitul pe venit în Germania este de aproximativ 45%, rezultă că Marica a câștigat aproape 31 de milioane de euro și după plata impozitelor a rămas cu aproximativ 17 milioane de euro, pentru cei 6 ani. Toți acești bani, se pare că au fost investiți apoi în afaceri imobiliare, spații la Unirii, hotel pe litoral și un hotel și o clădire de birouri în Capitală.

„Ciprian Marica, fostul atacant al naţionalei de fotbal şi în prezent principalul finanţator al echipei de fotbal Farul Constanţa, a demarat alături de un partener consolidarea blocului „Volga“ de la intersecţia Căii Dorobanţilor cu bulevardul Iancu de Hunedoara, dar şi a clădirii de birouri de lângă acesta unde are sediul Fundaţia ”Ciprian Marica” şi compania de construcţii ”Hidroconstrucţia”. Clădirea unde în prezent sunt birourile ”Hidroconstrucţia” şi ale Fundaţiei ”Ciprian Marica” va fi modernizată.”, a scris Ziarul financiar.