Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adevarul despre Carmen Harra! Povestea clarvazatoarei este fascinanta
Showbiz

Adevarul despre Carmen Harra! Povestea clarvazatoarei este fascinanta

Adevarul despre Carmen Harra! Povestea clarvazatoarei este fascinanta

Adevarul despre Carmen Harra! Povestea celei mai cunoscute clarvazatoare din Romania este de-a dreptul fascinanta. In cadrul unui interviu, vedeta si-a deschis sufletul si a oferit dezvaluiri nebanuite!

De-a lungul timpului a devenit cunoscută în întreaga lume datorită prezicerilor pe care le-a făcut. Despre Carmen Harra se spune că „prezice evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acurateţe de 90%”.

Carmen Harra (Carmen Mureşan) tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 24 martie. Mulţi sunt cei care îşi amintesc de evoluţia ei muzicală, în cadrul Trio Express şi mulţi sunt cei care ştiu despre darul ei de a face premoniţii.

“Realitatea este o reflecţie a gândirii244. Devii ceea ce gândeşti!”

Adevarul despre Carmen Harra. „Bunicii de la ţară şi minunaţii mei părinţi au trăit o viaţă de oameni simpli şi buni, undeva într-un colţ de lume numit Transilvania. În copilărie nu aveam nimic, căram apă cu găleata, n-am avut jucării şi mâncam ce apucam. Dar eu eram mereu cu o parte a minţii în alt timp şi spaţiu şi visam la ceva măreţ. Fiecare avem dreptul să visăm, să progresăm şi ne schimbăm viaţa. Este dreptul nostru divin. Realitatea este o reflecţie a gândirii. Devii ceea ce gândeşti!”, spunea Carmen într-un interviu.

Cariera sa muzicală a început la vârsta de 9 ani, când Carmen Harra, pe atunci Carmen Mureşan, s-a urcat pe scena de la Mamaia şi a cântat în faţa audienţei. Primind doar o diploma de participare, mica artistă a rupt-o de supărare, convinsă fiind de faptul că merita mai mult de atât.

Au urmat multe participări la concursurile de muzică, printre care Steaua Fără Nume. Perioada Trio Express a sosit după ce Carmen l-a întâlnit pe Titus Munteanu: la început a cântat singură, mai apoi s-a alăturat celorlalte colege.
Ca un fapt inedit, fetele au fost şi cenzurate, fiindu-le interzis să mai apară la televiziune, dar cu toate acestea au scos 12 CD-uri şi au făcut zeci de turnee în ţară şi în străinătate. Printre altele, a absolvit Şcoala de arte din Bucureşti (în 1978), şi a obţinut Ph. D. la Albert University.

A părăsit România în anul 1983

Prima dată a stat în Suedia, apoi a ajuns în State, devenind una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare: „Când am început să ţin seminarii la americani a trebuit să mă prezint şi să spun cine sunt: Eu sunt Carmen Harra şi m-am născut în Transilvania. Asta făcea lumea să râdă şi toţi mă întrebau de Dracula”.

În America şi-a început “cariera” de consilier cu actriţa Candice Bergen, căreia i-a spus în anul 1992 că soţul ei va deceda şi că fiica sa va avea nevoie de o operaţie pe cord (ambele predicţii fiind confirmate). A apărut în emisiuni la Today, Fox News, Good Day New York şi multe altele.

„Am publicat acum 12 ani prima mea carte despre conceptul de Karmă la care am lucrat ani. Inspiraţia mi-am venit dintr-o poveste adevărată din Ardeal… Un copil amărât a furat o pâine dintr-o brutărie. Proprietarei brutăriei în loc să-i fie milă de el l-a bătut şi l-a ameninţat cu poliţia. Copilul speriat fuge şi este călcat de un tren. Mama copilului, înnebunită de durere, i-a spus femeii fără inimă: Vei plăti pentru fapta ta!. Şapte ani mai târziu, brutăria a luat foc împreună cu nemiloasa proprietară şi fetele ei. Să nu faci rău la nimeni, să nu urăşti, să nu iei ce nu este al tău, să nu minţi, să nu înşeli sunt dintre cele 10 porunci şi ele sunt şi legea universală a karmei. Am învăţat asta de la tatăl meu”, mărturisea Carmen tot în cadrul unui interviu.

“Comunismul naşte monştri! Şi a plătit pentru asta”

„Şi azi îl aud pe tatăl meu spunând: Eu nu vreau să fiu comunist. Comunismul naşte monştri! Şi a plătit pentru asta: l-am găsit mort în casă. Am păstrat de la el în memorie vorbele: Mai puternic străluceşte steaua care a plâns mai mult”.

Bunica ei a fost căsătorită cu Goga

Carmen vorbeşte fluent cinci limbi străine – şi este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog şi astrofiziognomist. Carmen şi-a luat numele de Harra de la bunica ei (bunica ei a fost căsătorită cu poetul Octavian Goga). “Am ales numele de Harra şi deoarece am considerat că acest nume are de-a face cu noua mea cariera pe care am ales-o în SUA, şi anume de a scrie cărţi şi de a lucra în acest domeniu al spiritualităţii. Cuvântul hara, în greceşte, înseamnă bucurie, energie pozitivă…De asemenea, în hinduism, înseamna o formă de terapie şi înţelepciune”.

Florentina Fântânaru, realizatoarea emisiunii TV „Dincolo de aparenţe”, scria astfel despre Carmen Harra, în anul 2012, în articolul intitulat „Drumul de la Bistriţa la Miami!”: „Aveam 10 ani, dar înţelegeam că fetele alea trei din Trio Expres cântă şi dansează altfel decât o făceau doamnele şi domnii care cântau la televizor. Mă fascina pe atunci, la fata din mijloc, părul ei mare, înfoiat, tapat şi creţ (…). Doamna din mijlocul trupei era Carmen Mureşan. Am fost asaltata cu întrebarea: De ce ai chemat-o în emisiune? Din curiozitate. Din dorinţa de a-i pune întrebări (…). Dincolo de aparenţe, povestea lui Carmen e fascinantă…”, potrivit EVZ.