Info Actual

Info Actual > Diverse > Adevărul despre carnea de porc! Un nutriționist celebru a făcut anunțul: ”Ce are carnea de porc? Vă spun eu”
Diverse

Adevărul despre carnea de porc! Un nutriționist celebru a făcut anunțul: ”Ce are carnea de porc? Vă spun eu”

Adevărul despre carnea de porc! Un nutriționist celebru a făcut anunțul: ”Ce are carnea de porc? Vă spun eu”

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști, iar de curând a făcut câteva dezvăluiri despre carnea de porc. Aceasta susține ca este preferabilă celei de vită chiar si de la vârste foarte fragede.

„Am auzit medici care spun că la diversificare trebuie să-i dai copilului carne de curcan şi de vită. Dar porcul de ce nu? Ce are carnea de porc? Vă spun eu, nu există niciun argument contra cărnii de porc. Ba dimpotrivă: grăsimea de porc este mai puţin saturată şi mai sănătoasă decât cea de vită.

Porcul nu este un animal rumegător, ci monogastric, fiind 94% compatibil cu omul. Cum digeră un copil carnea de porc nu o va digera pe cea de vită. Important este să alegi o bucată slabă de porc”, spune nutriționistul.

Cunoscutul nutriționist recomandă consumul de carne de porc în favoarea cele de vită sau de pui, mai ales în alimentația copiilor, potrivit Antena 3.